SLM Malmös julfest startar med ett stort skånskt julbord med allt från inlagd sill och pastej till fikonpudding och spettkaka. Många hoppar dock över maten och hugger in direkt på det som kommer sen. Årets fest gästades av Mr Leather Europe 2007, Martin Cerdegren, med assistent, Peter Carlsson. De visade nya showen som nu är klar för Europa.
– Den är inspirerad av mitt jobb som målare. Vi ville att det skulle bli en historia om en målare med läder i själen, berättar Martin. Han har tagit lärdom från teatern. För att publiken ska få samma känsla som han vill förverkliga. Under showen lyckas han mycket bra med det, jag försvinner helt in i historien.

Att vara Mr Leather Europe är ju av att vara en ambassadör för lädersamhället. Så vad ska du göra med titeln?
– Det är att visa upp mig. Att visa att vi är olika, vi som gillar läder, förklarar Martin. Han har fått en del förfrågningar, bland annat från fetischklubben The Hoist i London. Och så är det klart att han kommer till invigningen av SLM Köpenhamns nya lokal den 1 mars.

Vad gillar du SLM Malmö då?
– Jag tycker det är bra. Det är så mycket större än SLM Stockholm. Schyst ställe och bra idéer, säger Martin och syftar på en rad inredningsdetaljer.
– Det var väldigt trevligt mottagande, tillägger han.

Julfesten fortsatte med god partystämning, mingel, dans och lekar i stallet. Och för den som vill fortsätta att fira jul på SLM Malmö så är det, förutom varje lördag, nu underwear party onsdag 19/12, och techno/house-klubben S.U.B. fredag 28/12.

God fortsättning på julen!


Mr Leather Europe 2007, Martin Cedergren, med påklädare gjorde fräck föreställning om livet som målare och tuff läderkille


Håkan, Kent och Ratko som servade gästerna under kvällen hade själva lagat brunkål, inlagd sill och ris à la Malta till julbordet


Kim och Jonas var på partyhumör och sa att de var kåta som alltid


Nöjd med maten var Miguel Fraga som tycket Mr Leather-showen var den bästa han sett


Zibi och Stefan träffades för första gången och verkade vara mycket nöjda med det


Dörrvakten Bert hade mycket att göra och hade renhornen på kvällen till ära


Paul valde pizza istället för julbord och kom för festen och killarna>

Möt andra medlemmar i SLM Malmö och få info om aktiviteter via Qruiser-klubben

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=8081

Publicerad: 2007-12-20 12:00:00