STOCKHOLM
Här kan du fira nyåret:
Club G har fest på Kolingsborg. Tre dansgolv och fyra barer. På electrogolvet spelar Ezsekil och Jimy
På RnB-golvet Inca och på den nyöppnade house/schlagergolvet Mas Amble. Inget förköp, 80 kr i entré.
Club Pigalle flyttar kalaset till Villa Godthem på Djurgården. Dj Tallulah spelar på festen som har temat Studio 54. Vill du äta nyårsmiddag från 19-21 bestående av skaldjurbuffé med galabord och champagne till tolvslaget kostar det 895 kronor. Eftersläpp från 21.00 kostar 295 kronor. Räkna med blandad publik.
SLM har Dj K-Paxian på läderfesten som pågår till 03.00. Vanlig entré och medlemskap krävs.
Mixade Monday Bar har fest med Godskitschen på Münchenbryggeriet. Tre ”arenor” som levererar trance, house och hard. Förköp 300/entrén 350 kronor.
Och mixade Fokused har ”Dirty Disco”-fest med electronic-floor och mixed-floor på Factory i Nacka Strand. Entré 350 kronor.
Salong Giraff har nyårskalas med Robert Fux och husbandet Sthlm Hamsters. Efter midnatt splear David Roiseux. På Orionteatern. Entrén är 150 för medlemmar och 200 för icke medlemmar.
Patricia har sin klubb öppen ikväll. Klubb betyder gay på Patriciaspråk. White är temat och entrén utan supé kostar 200 kronor.

GÖTEBORG
Nyårsafton firas på Gretas som håller öppet fram till 05.00 på morgonkvisten.

MALMÖ/KÖPENHAMN
Wonk har årets nyårsfest med DeeJay Jonny på stora golvet. Lilla golvet kör Maggie och Shaniqua La Bouch medan Francesca håller i karaoken. Förköp rekommenderas och kan på nyårsafton fixas 10-15 på JC Triangeln. 120 kronor/150 kronor i entrén.
I Köpenhamn är i princip alla ställen igång nyårsafton. Dessutom har Rocco kalas på Zum Bieragrten med tema White.Dj är John Eltong och L.P. Støvring. Go-Go Boys och Extravaganca utlovas.

BORÅS
RFSL Borås firar in nyåret med hjälp av Edith Crepp. Öppet 22-02 och entrén är 70 kronor.

NO

KÖPING
RFSL Norrköping har fest på sin klubb Seaside mellan 22-03.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-12-30 19:44:57