Gala

I januari är det dags för QX Gaygala igen! Minns du glittret, glamouren, tårarna, skratten… och Agnethas kamikazefall?
I år satsar vi ännu mer på galan, men hjärtat i Gaygalan är fortfarande du och din röst!
Genom att nominera här på QX.se kan du hjälpa till att få fram dina favoriter i de olika kategorierna. I nästa nummer av QX och sedan på QX.se presenterar vi de tre kandidaterna i varje kategori, och därmed kan du börja rösta fram vinnarna!
I år har nya kategorier tillkommit och några har fått stryka på den paljettskoförsedda foten.
Nya kateogier är:
Årets Drag – i rättvisans namn kan du nu rösta på både dragqueens och dragkings!
Årets gayställe – allt eftersom gränserna mellan klubb, bar, restaurang och café suddas ut hårdnar nu kampen då vi låter alla slåss om ett enda superpris!
Årets reklamfilm – företag och reklambyråer som tar hänsyn till den stora och köpstarka gayscenen ska naturligtvis premieras. Men även reklamfilmer som faller oss extra mycket i smaken får förstås vara med och leka.
Årets roligaste kväll – när var den egentligen? Avslutningsgalan eller schlagerkvällen på Pride? Jeff Strykers nakendans på Tip Top? En finlandsfärja full med homos? Eller blir det Bitch 6-årskalas?
Årets scenhändelse – Var REA roligast? Eller var Rikard Wolff s Recital Barbara-turné vackrast? Var det något under Södra Teaterns queerfestival som stack ut extra mycket? Eller var Folkoperans uppsättning av La Traviata mest nyskapande?
Årets Öresundpris och Årets Göteborgspris – Vad var bäst? Vem var bäst? Vilka tillförde mest under 2000?
Vi ser fram emot din röst. Vi ses i januari.

http://www.qx.se/gaygalan_nominera.php

Publicerad: 2000-11-02 02:00:00