Party

Det var Slumsystrarna som inledde årets Halloween-firande på LoveBoat-resan.
VikingLine själva gav dem första pris för deras fantastiska kostymer. Och priset blev presentkort på resa till Mariehamn och utlovad skumpa!
Men Slumsystrarna missade själva pirsutdelningen eftersom de var upptagna på toaletten!
Och lite besviket berättar de att när de så väl kommit ut ur toan och skulle ta emot skumpaflaskan så var det två drinkbiljetter de fick i handen.
Klaga inte slumsystrar tycker QX.se – det var ju VikingLine och inte SiljaLine ni åkte med!
– Men vi är glada ändå. säger de. Det är ju tanken som räknas. Och presentkortet som är värt några tior var faktiskt i finaste guldpapper.

Helgens Halloween-fester blir många – alla tar chansen att spöka ut sig lite extra. Frågan är om någon slår slumsystrarna!?
På StarGyte kan den som har fräckaste kostymen vinna speciellt fina priser. Så sy för glatta livet.
CorkyBar har flatfest på Sveavägen 36 med musikleverans av Jessica och Maria.
SLM har läderfest på Halloween-temat och vi vet att pumporna redan köpts in! Man får väl se hur de till slut används…
Hjärter Dam har också Halloween-fest i fetisch och läder-anda. Festen hålls på Papa Pé i Nacka och du måste ha förköpsbiljett som kan köpas hos Madame själv – se QX.se guiden.
För de som inte tröttnat på Halloween-spektakel, utan verkligen vill slå Slumsystrarna, så är det party med spöktemat på Patricia den 5:e. Fri entré och chans till priser för de som klär ut/upp sig.
Innan dess gör man rätt i att gå till RamBar som har ett riktigt Halloween-band på besök samma kväll: gothpunkmetalbandet The Mobile Mob Freakshow. RamBar har öppet 20-01 och på scen står bandet kring 22-tiden.

I Malmö blir det Halloween-fest på Indigo med Dj Pracha och Fyran har fest på temat Alla Helgons Blodiga Natt! En annan Halloween-temad fest är RFSL i Nyköping som utlovar häxor, trollkarlar och ”oknytt”…. Är man under 18 år uppmanas man att ta med en fadder, annars är det fritt fram för såväl medlemmar som icke medlemmar.

Publicerad: 2000-11-01 20:00:00