Hur ska man beskriva en form av underhållning vars namn känns mossigt och bara innehåller helt okända artister, men som man själv blev galet positivt överraskad av när man såg och insåg att man aldrig skrattat så mycket under något äta-middag-och-se-show-tillfälle någonsin tidigare? Varietén Medium Rare har återkommit till Stockholm och ikväll hoppas QX få se ett helt gäng på Pontus by the sea så vi blev tvungna att be två av varieténs största fans att berätta varför man inte får missa showen under detta stockholmsbesök:
Roger Nordin
– Jag älskar Medium Rare. Jag har nu sett variten i två år och det första året var otroligt bra. Det roliga med Medium Rare är att man dammar av konstformen varité och gör något helt nytt av det. Man tror att det ska vara som typ Karl-Gerhard men det är så otroligt oväntat och roligt. Jag är helt övertygad om att många homos skulle älska showen om dom kom och kollade. Jag skrattar hejdlöst åt tyske porrfilmstjärnan Günter som bara är helt galen och går runt i leopardtanga och juckar mot publiken. Alla som nån gång sett tysk porrfilm kommer att skratta ihjäl sig. Jag kommer definitivt att vara på plats i år också och jag tar dessutom med mig Gert och Titti så att dom får kolla in Medium Rare i år.

Ett annat fan är PR-killen Fredrik Robertson:
– Medium Rare är sååå mycket bättre än vad man tror. Jag har rekommenderat massor av människor att se showen och ingen har varit missnöjd. Någonsin. Jag tycker ändå att jag har sett väldigt mycket, men detta är något över det vanliga. Min favorit är kvinnan som kommer in med massor av ballonger över hela kroppen och sen bara freakar ur och slår sönder allihop. Just konceptet med galna och framförallt fräcka nummer du aldrig sett förut på en lyxkrog är så briljant och egen. Jag skrattar bara jag tänker på Medium Rare.

Medium rare spelas ikväll, måndag 18.30 på Pontus by the sea. Biljetter köper du på ticnet.se eller på plats.
Kan du inte gå ikväll finns fler chanser, Medium Rare spelas t.o.m. 2 februari.

Publicerad: 2008-01-14 12:01:08