Filmfest

Med start klockan 23.00 visas under natten tre långfilmer och tre kortfilmer. Långfilmerna som visas är:
”Cut” där 80-talets skräckisar hyllas i en slags australisk Scream-variant, där skurken skulle ha kunnat vara Freddie Kreugers ondare halvbror. Spänning och satir i en film där vi bland andra ser Kylie Minogue och Molly Ringwald.




”Krámpack” är en film om fyra 16-åriga ungdomar som har föräldrarfritt i ett hus vid spanska kusten. Som gjort för att förlora oskulden. Men vem ska få vem? Dani ( Fernando Ramallo, utsedd till en av Europas nya talanger, är tjusigt lik en yngre upplaga av Ryan Philippe.




”Psycho Beach Party” är en skruvad film som utseplar sig i Malibu 1962 och handlar om surftjejen Chiklet, som förför en hipp surfkille som utpekat henne som misstänkt för ett antal mord. Med i leken finns även en transvestitpolis och en folkskygg b-skådis. Regissören håller mördaren hemlig i detta vrickade äventyr med ingredienser ur psykologisk thriller, sorgfri surffilm och bisarr komedi.




På QX Gaynight visas även kortfilmerna ”Atomic Saké”, ”Back Room” och ”Pantalones”.

QX.se lottar ut biljetter/medlemskort:
Du som är medlem i QX Family kan delta i utlottning av biljetter och medlemskort till GayNight. Maila in ditt namn och din adress innan måndag den 6/11 klockan 20.00. Biljetterna sänder vi hem till dig. Maila till QX.se redaktionen.




Billigare biljetter/Medlemskort:
Har du QX Family-kortet kan du dessutom köpa biljetterna till GayNight billigare. Det obligatoriska årsmedlemskapet i Stockholms Filmfestival kostar då 200 kronor, och biljetten till GayNight 100 kronor. Ordinarie pris är 280 kronor respektive 180 kronor.
Med medlemskortet i Stockholms Filmfestival kan du även se övrig film under festivaltiden och delta i filmaktiviteter året runt.

Biljetterna köper du på:
Festivalcenter i Sturegallerian, Stureplan.
Festivalcenter i Gallerian, Hamngatan 37.
Biografen Skandia, Drottninggatan 82
Wayne’s Coffee, Götgatan 31.

http://www.filmfestivalen.se

Källa: Stockholms Filmfestival

Publicerad: 2000-11-04 03:00:00