GÖTEBORG
Scandinavium är platsen att hänga på för såväl fredag som lördag. Och därefter drar schlagerfrälsta ut på stans gayklubbar.
Gretas har extra stort schlagerkalas på lördagskvällen med värdinnorna Matilda och Miss Dior. Öppet såklart även fredag till 04.00 på morgonkvisten.
På fredagskvällen öppnar nya Klubb Fem på Haket. Det blir godisregn och musiken står Dj La Zafata och Papi för. 90-talsanda med Eurodisco a la Spice Girls utlovas!
GayGale-vinnande klubben Gossip passar på att fira extra såväl fredag som lördag. Gossip blev första klubben utanför Stockholm att ta hem vinsten i kategorin Året Gayklubb. Bara det är skvallrigt! Så gå dit och krama personalen och festa med stammisarna!
Suspekt på Respekt har på lördagskvällen Melodifestival-Special.
Ta chansen att ha två superkvällar i stan – nästa gång det blir lika stort pådrag blir till HBT-GBG-festivalen!

STOCKHOLM
Fredagsfest hålls på Club G Mirre och Majsan har sett till att hela källarplanet är ommålat, nylackat och att nyttljud och ljus finns på plats. Området styrs av >B>David Roseaux och dessutom kommer Dj Cornhead till källarplanet och gör en gästspelning. På stora golvet spelar Christer Broman och Dj Dj Inca tar hand om Panoramabaren.
Fredag kväll har även klubben för ”homo-bitjejer, transpersoner och deras vänner” Club The Spot sin andar fest. HipHop, Dancehall och electro spelas mellan 22-03 av Dj PinkTroll och The Ruffneck Crew. Fullt ös alltså!
Lino styr lördagen och gissa om Andreas kommer få full fart på schlagergovet! För de som hört nog av den varan blir klubben med Dj Anders en skön avkoppling. Missa inte heller att ta er genom schlagerkaoset ut på gården där Katy spelar.
Och på lördag får de som verkligen är trötta på schlager en enormt skön present. Klubb Slick öppnar igen! Asynja och Daniel räddar därmed våren – utan tvekan! Premiärkvällen bjuder på Dj Deadswan som levererar ”kalabalikelectro”. Öppet 21-02. Knacka på dörren 21.00 för att vara säkert på att komma in! Förköp säljs via Södra Teaterns hemsida.
På lördag kan du även skydd hos PreopLeijonbaren. Jean, Wiktor och Sarah har skapat en av stans skönaste klubbar. Vi lovar!
Diamond Dogs showar fredag och lördag på Blue Moon Bar. Ta plats från ca 21.00.
På Judy’s är det öppet med bar och skön musik och vill man tar man första glaset vin på moderkrogen Roxy! Och är man än mer Nytorgsfrälst börjar, eller slutar, kvällen hos Momma.
SLM har Dj >B>Mracus Ullmarker som musikleverantör till lördagens dansgolv. PÅ fredag är det baröppet hos läderkillarna.
Side Track blev en chock förra lördagen när en middags-stammis som undertecknad stannade kvar lite extra. In kommer bästa DJn med ett hov av kids på partyhumör. Med syntiga toner och 80-90-talssväng stod hela baren med leende läppar till stängning. Vilken grej! Side Track har en totalt ny profil frampå småtimmarna.
Göken visar såklart Melodifestivalen på storbild ( jo det gör Side Track också) liksom Torget. Något nytt från Åh-Ett-Nytt-Ställe-Att-Gå-Till vinnarna Club Pigalle har inte nått oss, men vi liksom alla röstande vill att det öppnar snart igen!

MALMÖ
Disco Fever intar Hipp fredag kväll och en ny klubb ser dagens ljus! Hootchy KootchyVirginia Valentine och LP Fitness show på scen och musik från 70-80-talen. Arr av Café Banjo och LP Fitness.
Samtidigt har TomBoy 3-årsfest på temat Dolly Parton Singalongs. DJs är Tomboy Crew.
Läderklubben SLM har klubbkväll på lördagen för alla killar som är medlemmar. Förhoppningsvis kommer danskarna över nu när SLM København har haft sin avskedsfest på Studiestræde.
Jessica Andersson står på Wonk-scenen på lördagskvällen. Deejay Jonny sköter musiken på stora golvet. Belinda sköter karaokebaren medan Maggie handhar Pop-golvet.
Extra bar lördagstips är att ta sig till Köpenhamn och besöka Rocco som har fest på Scala. Tema ”Fashion darling” och svenskar har alltdi halva entrén!

LANDET RUNT
RFSL Borås har PlayBoyParty på lördagskvällen. Det börjar redan 19.00 med årsmöte för föreningen och därefter är det fest med Schlagerfestivalen på storbild. RFSL Norrköping har lördagsfest på SeaSide med schalger på storbild. Fredag kväll står QX Hederspristagare Jonas Gardell på scen med sin GayGale-hyllade show Tillfällig gäst i ditt liv.
RFSL Kristianstad har sin pub öppen fredag kväll.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2008-02-08 18:19:00