– 14 år som klubbägare!
– Jaaa, och fortfarande oskuld!
Jasså du! Men hur har de 14 åren varit?
– Fabulösa med gäster från hela världen. Jag har haft skådespelare från filmer av Fassbinder och Almodóvar på besök. Den enda jag egentligen saknat som gäst är Jonas Gardell. Honom vill jag verkligen ha här framöver!
– Roligaste minnena?
– Det var när jag fick en oljeschejk från Kazakstan att bjuda alla på champagne. ”För varje blondin du tar in så bjuder jag på en flaska”, sa han. När så till slut blondinerna tog slut så fick jag själv gå in och ut genom dörren. Och det kom en flaska varje gång!
– Så minns jag när jag satt med polischefen i New York som var rätt kort och jag är ju ganska lång. När jag skulle pudra näsan och reste mig så sa han: ”Not only are you one of the tallest blonds I met, you are one of the most beautiful I have ever seen…”
. Du har hoppat runt med klubben på flera lokaler i stan. Vilken har varit bäst?
– Det var nog kanske Kungsholmsgatan där vi startade. Men alla ställen har ju faktiskt varit bra eftersom jag har en så bra publik och sådana fantastiska stamgäster.
– Berätta om din publik!
– Det är en salig blandning. Mycket bi-folk. Tar man 100 gäster så är kanske 15-20 bögar och 10-15 flator. Lite senare på kvällen så får man ju veta hur straighta de straighta gästerna egentligen är. Och så självklart alla drugor och TS.
– Du. Nyligen var det en grupp tjejer på klubben i killkläder. De var så fantastiska att till och med jag trodde de var killar!
– Fotografen Christer Strömholm som ofta var på klubben sa en gång till mig: ”Du har skapat en frihamn i Stockholm där folk kan känna sig säkra”.
– Och en gång kom en känd affärsman med sin fru och sa: ”Höörödu, sådana härna saker finns inte i Västerås!” Det tycker jag var kul.


– Apropå omslaget till Prideprogrammet. Hur går det med simmarkarriären?
– Ett bra sätt att knäcka konkurrenterna på är att komma in till starten i negligé och högklackat! Jag har väl tagit en 20-30 medaljer i EuroGames och i sommar bär det av till Barcelona 24-27 juli.
– Hur var det att vara omslagsflicka på Prideprogrammet förra året?
– Det var en jättestor ära för mig. Helt oväntat! Temat var ju sport och eftersom jag går på sporten så var det ju klart att jag kom med… Faktiskt var jag väldigt stolt och nästan generad över att få vara med.
– Du var vacker i simdräkt i Prideparaden!
– Tack, tack. Jo vi visade hur man simmade. Det var kul!
– Men på Pride-paraden i Tallinn blev det stopp!
– Ja där tyckte man att jag var för utmanande. Det går inte, du visar för mycket kropp, sa polisen till mig. ”Det är bara min vackra kropp ni är ute efter!” svarade jag. Men… jag kanske var lite väl urringad!
– Du gör en bok har jag hört!
– Ja jag har 3-4000 bilder som jag går igenom. Det blir en bok i text och bild om mitt liv. Det kommer att handla om klubbarna, mitt liv i Stockholm och Amerika och om min tid som röjdykare. Vet du att jag och två andra är de enda som har plockat upp en främmande miniubåt!
– Vad kan vi vänta av 14-årskalaset på lördag?
– Party Galore! Jag hoppas alltid att någon kommer och gör ett spontanframträdande. Och så kör jag väl ”I’m a Big Big Girl, With a Big Big Thing” igen. Gästerna har väl hört den 100 gånger, men de får väl bjuda på att höra den en gång till!
Och du! Folk brukar säga att de är rädda för att gå in på klubben. Men då svarar jag dem: ”Var inte rädda, jag är rädd själv!”

Lördag mellan 22-03 håller Kinks & Queens till på Camarillo, Kungstensgatan 22.

Klubben Kinks & Queens på Qruiser

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=89861

Publicerad: 2008-02-14 16:01:20