CD

[rating value=”5″]

I biografin ”The Long Hard Road Out Of Hell” beskriver Brian Warner sin uppväxt som en orgie i självförnekelse och rädsla för den store bestraffande Guden.
Om plattan ”Antichrist Superstar” reprensenterar fadern, den förra skivan ”Mechanical Animals” står för den kyliga modern, så kan ”Holy Wood” (läs Hollywood) representara honom själv som ”Adam”- då blir det mer begripligt var han får sitt matriel ifrån.

Marylin Manson beskrivs ofta som ett mediafenomen genom sin provokation – jag tror att han är mer som ett barn som gör revolt emot religonen och den amerikanska dubbelmoralen.
Intelligent och ohämmat prövar han sig fram i olika skepnader för att visa sin vrede och avsky över det. Det skulle vara otroligt intressant att se honom på posten som marknadsdirektör på Volvo!

Marylin Manson har stor respekt för dig som konsument ”Holy Wood” innehåller 19 muskelstarka låtar. Han vill ge dig det bästa och mesta han har, vilket han också lyckas med, igen. Musiken är tyngre, råare och svartare än någonsin. Han är ett fullblodsproffs, både medialt och musikaliskt. Det här är RIKTIGT bra.

Grupp: Marylin Manson
Titel: Holy Wood (in the shadow of the walley of death)
(Nothing/Universal)

Publicerad: 2000-11-10 12:57:20