Transliv

Om vi nu har bestämt oss för att gå ut som kvinnor så är det väl bara att ta på sig något fräckt och gå ut. Men få vill bli avslöjade omedelbart. Det gäller därför att smälta in i folkmassan.
Många som varit ute en del njuter faktiskt av att bli avslöjade och i rätt miljö är det bara trevligt. Man möter många leenden från kvinnor medan männen är lite mer avvaktande. På platser som är utsatta där man riskerar att träffa på folk som går handgripligt till väga mot avvikande bör man var försiktig och kanske inte alls vistas där.

Vi skall dock inte gå där det är lite folk. Ju mera folk ju svårare att fokusera en viss person. Därför är det bra vid femtiden i centrum då folk kommer från jobbet och affärerna är öppna. Observera klockan sex försvinner alla och man går ensam.
Man kanske inte ska var ute mer än några minuter första gången om det känns skakigt. Parkera bilen och gå en bit för att sedan lugnt kunna återvända till bilen och åka iväg. Bara att känna ”wow jag gjorde det och jag passerade” – dvs det samlades inte en hop människor och pekade.

Hur gärna man än vill bör man inte ha sina älsklingshögklackade skor. De drar alltid uppmärksamheten till sig. Kappan, som inte behöver vara av senaste mode särskilt inte om man är kontoristen Anna på väg hem från jobbet, är kanske köpt på UFF. Kappan är neutral och framhäver inga former. Kanske en schal över axlarna. Axelremsväska och en konsumkasse i handen. Peruken ska också vara passande för typen och åldern.

Hatt? Nja bara om man verkligen känner för det. Eftersom så få kvinnor har hatt drar man extra uppmärksamhet till sig. Helena har ofta hatt och drar till sig uppmärksamhet och njuter av det. Glasögon kan förvilla utseendet om man inte bär glasögon normalt. Man kan köpa ett par svaga kioskglasögon De gör synfältet lite suddigt vilket hindrar den flackande blicken om man ska möta någon man känner. När man ser det är det redan för sent att vända vilket är det sista man ska göra. Man kan titta bort lite flyktigt eller vara kylig och spänna ögonen i den mötande som då vänder undan blicken. Ut och kolla in din typ. Titta på UFF. Det behöver inte kosta en förmögenhet.

Lycka Till!

Publicerad: 2000-11-14 16:34:07