Monday Bar återöppnat

[rating value=”5″]

Ridelberg/Skarstedt/Johnny Boy gör det igen. För några år sedan vad Monday Bar vid PK-skrapan vid Kungsträdgåren. det hetaste man ville gå på om man ville dansa röven av sig, ragga söta BS-kex, eller bara starta veckan på ett riktigt schysst hak.
Jag har saknat den klubben länge. Så till min stora lycka har äntligen festfixartrion Ridelberg, Skarstedt, Boy återupptagit konceptet med en riktigt bar dansklubb på måndagar. Denna gång i en klubblokal på Birger Jarlsgatan 29 som jag måste säga är bland de häftigaste jag varit i.





På stora dansgolvet fick DJ Thomas Krome, med sin smarttechno-tribal dansanta sötnosar att hoppa jämfota av förtjusning och utnämna honom till gud. I den lugnare avdelningen, Sylvesters Livingroom, spelade Skarstedt själv klassiker och House-travel och där fanns även chans till cruising och lugnare mysigt partyvimmel.
Återöppnade Monday Bar kan helt enkelt inte betecknas som något annat än en riktig hit.
Enda minuset var det lite allt för stora antalet straight kvinnor som inte tycktes ha förstått konceptet med en mixad klubb och förargat bitchade sig över bögar som använde damtoan (men vem är inte grinig när man är pissnödig?).



Så som festfixartrion själv uttryckte det på flyern ”If dance music is your religion, let Monday Bar be your sanctuary”, Helgedomen Monday Bar har återuppståt.
Thomas Krome som aldrig tidigare spelat på en mixad klubb, var väldigt entusistisk över publiken och stämningen på golvet.

Bild till högst upp till vänster: Dj Adam Beyer och Dj Eric Shields med kompis. Bild till höger: Party Ulliz med amerikansk kompis. Staffan Ridelberg med värdinnan Peter och där intill två sötisar i lilla sylvester-baren. På lilla bilden nederst: DJ Thomas Krome

Publicerad: 2000-07-07 19:00:00