Foto

I Bruno Gmünder Verlags stor fotobok med modeller i Kristen Bjorns porrfilmer får vi äntligen det slutliga (?) svaret på varifrån han härstammar.
Den 12 oktober 1957 är han född och det i London. Tidigare uppgifter om att han har rötter i Sverige och i Danmark kan härmed avfärdas. Han växte upp i Washington men redan som 18-åring lämnade han USA och reste världen runt.




Kristen startade som porrmodell vid Falcon Studios 1981 och har fått många gaykillar att få hjärtklappningar. Efter sin modellkarriär har han själv börjat spela in porrfilm Hans första blev Carnival in Rio, 1989.
Hans stil är amerikansk, men det finns ett mycket starkare erotiskt uttryck i hans filmer jämfört med annan amerikansk porrproduktion. Om det beror på att han har ett extra bra öga för vilka killar som skall medverka, eller om hans manusarbete är bättre, är svårt att säga.




I den nya boken ”Men of Kristen Bjorn”, får vi i alla fall en skön försmak av hans modeller. Du kan se mer på hans hemsida – följ länken här nedan.



http://www.kristenbjorn.com

Publicerad: 2000-11-30 03:00:00