Kalendrar

En väggkalender har knappast som främsta funktion att få oss att hålla reda på dagarna.
De flesta väggkalendrar handlar antingen om reklam för lokala ICA-butiken eller som ett skönt urval av bilder på katter, filmskådisar eller söta pojkband.
Så finns hela utbudet av bögkaledrar. Och det tyska företaget Bruno Gmünder har nu presenterat utbudet för 2001.




Bel Ami All Star 2001 är för den unge kåte bögen eller ahns snäppet älder dito. För dig som gillar östeuropeiska grabbar med fokus på pojkaktighet. Du har dräglat över Johan Paulik och du vill bara ha mer, mer och mer… Inte en kalender att ha hemma då tjocka släkten är på besök.




Titan Men 2001 är för björnälskaren. Goa och söta grabbar, kanske lite för muskulösa för att passa den genuina björnkillen… men skägget är på plats och åldern är definitivt över 25. Inte heller en kalender att låta hänga framme vid julmiddagen. Men en bra present till polaren som jobbar på biloverskstan – kan lätta upp bland alla Playboy-kalendrar. Gillar du stilen så gör du rätt i att även besöka deras hemsida.




Dream Men 2001 från Falcon Studios är precis vad man kan förvänta sig. Stora saker på fräscha grabbar. Styling, styling och åter styling. men visst är flera av grabbarna snygga. passar dig som hänger på gymet från morgon till kväll, bara du inte får komplex och får för dig att operera snorren. Din duger gott! Mer ögongodis finns på Falcon Studios hemsida.





Mer konstnärligt och skönt blir det om man satsar på spanske fotografen Pedro Usabiagas kalender ”Senso”. Spanskt, hett och sensuellt och definitivt en kalender som kan hänga framme när mamsen och pappsen kommer på visit. Usabiaga är Europas främste när det gäller killfotografering. När får vi en skandinavisk killkalender????





Mjukt erotisk är även Jeff Palmers kalender ”Obsession”. Mer amerikanskt, mer muskler och en och annan pillevipp – så är du eller släkten känslig kanske du skall ha den på ett diskret ställe i hemmet.

Fråga efter kalendrarna hos Rosa Rummet i Stockholm. Se QX.se guiden för mer info.

Publicerad: 2000-11-25 03:00:00