Snöyra

Hela Åre fylls med kärlek den 11-14 januari.
Kom upp och åk loss i backarna på dagarna och
glid sedan in på QX After Ski som vi arrangerar på fredagseftermiddagen i Olympiahallen* med härligt ös och
ömmande ben.

Vi har bjudit DJ Christer ”Häcktet” Broman att vända plattor och kvinnan med den världsberömda rösten att uppträda på QX After Ski:Nana Dáquini!

I somras släpptes en singel som fick många 60 och 70-talister att haja till, nämligen ledmotivet till filmen och tv-serien Fame, fast i en ny tappning och med en röst som vi hört många gånger förut. Nana Dáquini heter kvinnan med Rösten och du har garanterat hört henne förut – fast du vet kanske inte om det.
Nana har både sjungit lead och körat bakom storheter som Dr. Alban, E-type, Ace of Base, Aqua m.fl.
Hon kom i kontakt med Cheiron -93 och deras numera världsberömda producenter Max Martin och bortgångne Denniz Pop. Nana har sedan dess körat på de flesta av Cheiron-stjärnornas album, t.ex Britney Spears, Five, Papa Dee och kanske den största stjärnan av dem alla: Celine Dion med låten ”That´s The Way It Is”
Nana har arbetat med Jonas Gardell som en av hans tre musor i showerna ”En finstämd kväll med Jonas Gardell” och ”I Mellanmjölkens Land” som även turnerade land och rike runt.

Singeln ”Fame” följs snart upp av ett album. Nana D’aquini´s moderna disco-house har tydliga influenser från 70-och 80-talen men i en fräsch tappning.

Förutom QX After Ski så är dagarna sprängdfyllda med en salig mix av aktiviteter….pistvisning, gruppskidskola, utflykter till Tännforsen med våffellunch, show med Lucy Street, kälkåkning, Ibiza Disco, Elvis Bar, Lucy Ewing Bar, Sylvester Partaj och mycket, mycket annat!

Du kan boka ditt Gaydayspaket via länken nedan.
Paketbokningar hittar du två Gaydayspaket.

*med reservation för att lokalbyte kan ske.

http://www.areresort.se/boka

Publicerad: 2001-01-05 05:00:00