Åretrippen

– Detta var roligare än Pride, utbrast Missis Green efter sin comeback i Åre.Hon och Ninotcha gjorde braksuccé med sitt showande på Tattobar på fredagskvällen där barens kassarekord slogs.

SJ som sponsrade det lyckade Gay Train med resrutten Stockholm – Åre ToR ser redan fram emot nästa gayresa.Det var två discovagnar på tåget där DJ Christer Broman spelade house i vagn 7 och Cia körde schlagers i vagn 8.Folk var helt hysteriska och rasade runt mellan vagnarna och det var party i varenda kupé. Konduktören Seppo Lång hade en ängels tålamod med de partystinna homosarna.

Väl i Åre så var det skidåkning, after ski, dragshows, efterfester och disco som gällde. QX After Ski på fredagseftermiddagen var ett av de mest lyckade arrangemangen med artisten Nana Daquini och vältrimmade dansare som uppträdde till folkets jubel.

Trots att det gick vilt till i backarna så var det otroligt nog ingen som skadade sig, värre var det på nätterna när folk tog sig mellan nattklubbarna och efterfesterna och trillade runt på Åres livsfarliga isgator. ”Det lilla barnet” halkade in under Åres enda polisbil, men de var så hjälpsamma och hjälpte honom ut under förgasarna. Åreborna var verkligen tillmötesgående och mycket positivt inställda till Scandinavia Gay Days, några ur lokalbefolkningen stod till och med och vinkade av tåget på söndagen, och hälsade oss välkomna tillbaka.Enligt de nöjda arrangörerna, Åre resort så blir detta en återkommande tradition.




Gruppen Lucy Street uppträdde på Werséns på lördagskvällen och Göteborgsdrugorna showade på Bygget. Enligt DJ PerQX och hans hovdamer DJ David och DJ Jonny var helgen helt underbar men alldeles för kort….det är bara att instämma och ladda inför nästa år! Tack alla för en fantastisk weekend!






























Publicerad: 2001-01-15 15:23:46