Galanatt

Många och vackra var de Hollywoodstjärnor som skred upp längst den enorma röda mattan i natt till Hilton Berverly Hills Hotell i Los Angeles för att sprida glans över den 58:nde Golden Globegalan.

Hela natten har jag suttit som klistrad framför E!kanalen och förtjusats och förfärats över ”Vad har hon på sig”, ”Men vem har gjort hennes frisyr”, och ”Varför har hon inga smycken”…För i ärlighetens namn är det ju fullständigt ointressant med priser hit och dit, det är ju kampen mellan klänningar, håruppsättningar, väskor, skor och juveler som man blir mest engagerad av. Och visst behöver man all lyx och glamour man kan få en kall och snöig söndagsnatt i januari…..

Ally McBeal och Charlies änglar skådisen Lucy Liu (i Versace) kom promenerandes hand i hand med Anne Heche (som hade på sig en svart plastsäcks-klänning), Elle DeGeneres ex-flickvän som verkar vara oerhört förvirrad med sin sexuella läggning. När hon gjorde slut med Ellen i höstas fann hon tröst i en karls famn och nu verkar hon ha funnit en ny väninna i Lucy Liu…


Julia Roberts vann pris för Bästa Skådespelerska i filmen ” Erin Brockowitch”, och hennes frisyr var klart snyggast! Så stilrent, undrar om det är nåt sånt Roger Morgan tänkt fixa på mig till Gay Galan..man kan ju alltid hoppas! Den en gång så vackra Elizabeth Taylor delade ut pris men hon såg aningens bedagad ut inatt. Men det spelar ju ingen roll, för hon är ju en av de riktigt få Hollywoodstjärnorna som är en riktig STAR, och då gör det inget om man är jätteplufsig i ansiktet och har håret på ända.


På tal om hår så såg Sarah Jessica Parker fullständigt nypippad ut med små torra tofsar spretade ut som halmbalar och ett rosa tufsigt nattlinne som hon inte hunnit hoppa ur innan hon tog emot priset som Bästa skådespelerska i kategorin komedi/ TV.

Jennifer Lopez däremot hade en enormt vacker knut i nacken som Kronprinsessan genast borde kopiera! Så drottninglik hon var i sin tjusiga Valentino outfit….Calista Flockhart kom magrare än någonsin i en syrenlila DKNY klänning som såg fullständigt sönderklippt ut, kanske fastnade hon i limousindörren så det bara blev slamsor kvar? Debra Messing från gay-TV serien ”Will & Grace” var urtjusig i sin svart/vit randiga Ralph Lauren dress.

Det är mäkta imponerande med alla dessa axelbandslösa klänningar, hur sitter de uppe igentligen då alla stjärnor har en byststorlek på 90 DD? Kanske är det något nytt lim eller någon form av magnetiskt silikon som liksom suger åt sig tyget och håller klänningen på plats? Ja, inte vet jag men fascinerande är det!


En Golden Globe Gala är verkligen alldeles underbar, och skulle du mot förmodan vara intresserad av vem som fick vilka priser så kan du surfa in på http://www.aftonbladet.se

http://www.eonline.com/

Publicerad: 2001-01-22 16:51:51