Schlager

Därmed finns det fortfarande möjlighet att försäkra sig om att komma in till finalen den 12 maj. Det vill säga om man är beredd att betala 800 kronor för ståplats och 1000 kronor för en sittplats.
Den stockholmska företaget Biljett Nu annonserar i dansk press för att få biljetterna sålda. Reaktionerna i Danmark är inte helt positiva. I första försäljningsomgången kostade biljetterna 350 kronor för en ståplats och mellan 395 till 795 för sittplatserna. Från Parken uttalar man sig om att det är en ”skandal”.
Dessutom rapporteras att Johnny Logan kommer till de danska uttagningarna den 17 februari. Han vann 1980 med melodin ”What’s another year” och 187 med ”Hold me now”. 1992 medverkade han som kompositör till Linda Martins ”Why me” som gav Irland ännu en seger. Logan är i Danmark just nu för att spela in en ny cd med såväl gamla godingar som nya låtar. Vid Danska melodifestivalen som hålls i Herning kommer han uppträda med båda varianterna.
De tio soloartister som skall tävla i de danska uttagningarna har den senaste tiden i skift besökt dansk TV för att träna på sina bidrag. Fran till den 17 februari kommer de testa

Publicerad: 2001-02-02 15:00:46