Deckare

[rating value=”5″]

Daniels starka historia berör henne långt utöver det vanliga, inte minst därför att hon redan tidigare ödesdigert ingripit i hans brokiga livsöde. När hon börjar arbetet med försvaret upptäcker hon att det inträffat flera märkliga dödsfall i Stockholms homokretsar. Är det bara hon som anar ett samband?

Ulrika är en högt ansedd jurist på en advokatbyrå på Östermalm. Hon är självständig nog att våga ta risker både i arbete och i kärlek. Hos en mörkhyad polis finner hon på nytt den heta passionen. Hon är stark nog att vara fåfäng och njuta av livet, inte minst i sin frisör Pierres lyxiga miljö, som är slående lik en av Stockholms mest kända frisörer.
.
Stockholmsadvokaten och societetsfrun Ann-Christin Hensher, numera bosatt på spanska rivieran, är ett nytt namn att räkna med för deckarvänner. Debutboken genomsyras av Ann-Christins yrkeskunskaper och stora sociala engagemang. I sin starka thriller finns homosexualitet, hiv, otrohet, karriärister, ”lappliseproblem” och annat som gör det till en härligt varm och spännande deckare i kylan. Dessutom ett öppet slut som gör det lätt att tro att författarinnan redan planerar nästa del om sin stålkvinna.

”Skulden till Daniel” är spännande, trovärdig och lättläst. Det enda som kan vara negativt med boken är att den är så svår att lägga ifrån sig. Om fru Henshers nästa bok är lika bra som denna hoppas jag inte att den kommer ut under Prideveckan.

Läs & rys!

Publicerad: 2001-02-09 12:00:00