Stödklicka

Kjell Henry rev ner dånande applåder på Gaygalan då han härjade med konfrencierskan Sissela Kyle om hennes mage och värmen på Tyrol..

Idag pågår en omröstning på Aftonbladets hemsida om ”Roligaste reklamgubben” där Kjell-Henry just nu leder med 7% över Iprenmannen.

Motiveringen till Vasakronans nominering inför QX Gaygala löd:
”Omedelbar kult! Varje replik är klassisk: ”Britta, stäng av värmen!”, ”Dra in magen så man kommer förbi och fram!”, ”Men nu har ju inte vi Vasakronan som värd”…. Allt det här framhasplat av en fjollig dalmas som dessutom finns i verkligheten: du kan se Kjell Henry Dahlbergs spännande matlagningsprogram Blommande Måltid sena SVT-nätter”.

På Gaygalans scen berättade han att det tagit honom 25 år att bli upptäckt och nu jagas han av alla!
Igår var det ett inslag med Kjell-Henry på TV 3 Direkt, som var inspelat på gaybaren Torget i Gamla Stan.
– Ja då kan dom där hemma i Dalarna få tro att jag har det så fint hemma, sade just Kjell Henry när jag pratade med honom.
Han bor runt hörnet från QX redaktionen, och de senaste veckorna så är han ofta här och dricker kaffe med oss och berättar om karusellen som pågår i hans liv…och kära läsare han ÄR precis som i reklamfilmen och på matlagningsprogrammen. Han HAR den dialekten, han ÄR så fjollig, han ÄR så rar, och han älskar den nya uppmärksamheten och oss på QX som han beskriver såhär (läses med Dalmålsdialekt):
”Ni är så snälla mot mig, det är så skönt att komma in här för Ni tar mig för den jag är”…och så berättar han anekdoter om allt som pågår.
När man är ute och promenerar med Kjell-Henry här på Södermalm så kommer barn fram hela tiden och skriker hans repliker från reklamfilmen. Det är verkligen hysteriskt…
Givetvis vill vi uppmuntra Er kära läsare att idag rösta på vår nya fika-kompis!

Gå in på Aftonbladets hemsida och läs hela artikeln om Kjell-Henrys nya stjärnstatus.
Rösta sedan på Kjell-Henry i klicktävlingen: ”Vilken reklamgubbe är roligast!”
Tack för Ditt stöd!

RÖSTA HÄR IDAG:

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,30571,00.html?p=sidmellan

Publicerad: 2001-02-13 12:38:39