Partyhelg

TipTop har fixat om den del där Jean-Pierre Barda tidigare hade sin vip-hörna.
Nu är det Mr Gay Sweden Jonas Hedqvist som tillsammans med TipTops Natascha driver det Ulrich Bermsjö kallar ”lekstuga”. Party, dans och kindpussande alltså! Gäster på öppningen ikväll blir den glada strippan från TV-såpan ”Radio” och Annie som blir aktuell i samband med årets Melodifestival.

Propaganda fortsätter sin danslinje och resident Anders Braun har bjudit in Stonebridge och Samuel L. Session att skapa stämning på lördagens festträff. Låter som en skojig blandning och naturligtvis är det house som blir ledmusiken!

På Gare du Nord huserar Jean-Pierre Barda och bjuder på lördagskvällen in Shimoli att uppträda med musiker. Hon är en uppåtgående artist som bland annat var nominerad vid MTV Music Award i Stockholm i höstas. DJ för kvällen är Alex. Jean-Pierre lovar att alla som sov i morse, då Army of Lovers video visades på TV 4 morgon, skall få se video på Koloni.

Så öppnar GK på söndag. Räkna med en gay- och kändistät öppning, kindpussande, mediablixtar och så skön premiär på Magnus Carlssons och Rickard Engfors show!

För den som inte nöjer sig med att festa fredag, lördag och söndag, kan vi berätta att Monday Bar bjuder på inte mindre än Adam Beyer nu den 19 februari. Oj, voj… hur skall benen orka???

Se QX.se guiden för öppettider och adresser.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-02-16 19:54:29