Eftersom vi varken får fysisk Pridepark, Pridehouse eller alla fester vi brukar uppleva under Stockholm Pride så får man göra som After Dark en gång i tiden gjorde i Mello och ta saken i egna händer. Tänk tre dagar, tre firanden. shop.qx.se säljer som vanligt, QX kör liten Pride Pop-up-shop på Mälarpaviljongen och både Flying Tiger och Lagerhouse kör en hel del Priderelaterat.

Invigning!
Självklart uppmärksammar vi varför vi firar Pride genom att hylla hjältarna som stod på barrikaderna för att vi ska ha de rättigheter vi har i dag. Vi inviger Pride med en cocktail där drinkbordet självklart går i regnbågens färger. Vi streamar högtidligt Stockholm Prides invigningstal och den som pratas hyssjar vi!
Låtlistan består såklart av Stockholm Prides alla officiella Pridelåtar där årets låt, Magnus Carlssons My Freeedom går omåomåomigen. Dator står självklart på så de som vill kan komma tidigt och se alla sändningar från Pridehouse. Tänk kamp med klass och när alla går hem så får de en goodiebag i regnbågens färger!

 

Parad!
Idag firar vi regnbågen på ett lekfullt och festivaligt sätt. Vi har peppat hela morgonen på våra kostymer och lyssnat på alla klassiska partyhits med HBTQ+touch. Festen fortsätter på samma sätt: Rainbows, rainbows everywhere! Självklart skiner solen och vi vill få den där känslan där man efter paraden vill svalka sig och slå sig ner i ett beachparty, fast inne i stan. Godisautomater, strandspel, såpbubblemaskin och annat kul, för idag festar vi och har kul för alla som inte kan. Det är glädjens dag!

 

Schlager!
Kom ut som en stjärna! Schlagerpride är alltid en av årets absolut höjdpunkter och vi går all-in för att skapa en fest som fokuserar på Mello och Eurovision nu när vi inte ens fick uppleva ett Eurovision i år.
Spellistan består såklart av ESC/Mello med mycket överraskningar och bortglömda pärlor, precis som kavalkaden i parken brukar vara. Alltifrån årets hits med The Mamas, Dotter och Anna Bergendahl till klassiker med Alcazar, Azucar Moreno och Eleni Foureira.
Självklart har vi förberett ett schlagrigt quiz där kvällens schlagerkung utses, och det finns givetvis en lipsync for your life-turnéring med peruker så man kan imitera sin favvostjärna.
Det galaglittrar om Prideflaggan och denna kväll bubblar det mer än nånsin i glasen.
Och självklart får alla en Carola-fläkt i valfri regnbågsfärg!