Sverige är representerade genom Stockholm Snipers som ställer upp med ett handbollslag och två innebandylag. Handbollssektionen startade för bara ett år sedan och hade till en början svårt att få ihop ett lag. Men sektionen har haft en positiv utveckling sedan Stockholm Pride i somras och kan nu ställa upp med ett fullt lag i den här turneringen. Laget, bestående av 13 killar, kommer i och med detta spela sina allra första tävlingsmatcher.

Innebandylaget är med för fjärde gången, men i år är första gången man ställer upp med två lag. Sverige vann den allra första innebandyturneringen för tre år sedan, men de två senaste turneringarna har vunnits av norska lag. Innebandyturneringen spelas med mixade lag, och Snipers satsar på två jämnstarka lag som kommer göra upp om slutspelsplatser i varsin grupp.

Totalt åker cirka 30 Snipersmedlemmar till Oslo i helgen. På fredagkvällen är det välkomstparty på klubb Yatsy, och själva tävlingarna äger rum i två olika idrottshallar på lördagen. På kvällen blir det middag och stor fest med underhållning och prisutdelning i Bryn Eventhall, med efterinsläpp för allmänheten efter klockan 23.

Stockholm Snipers i Tema Regnbågssport

Raballder Cup

Stockholm Snipers hemsida