De två ungdomarna begärdes häktade under fredagen. Den yngre killen erkände att det var han som utdelade det dödande hugget.
– Det har utdelats ett antal hugg, säger åklagare Bo Albrektsson till Aftonbladet.
Det var den 20 december 2008 som 26-årigen skulle gå till en glöggfest men han dök aldrig upp. Av någon anledning så anade hans vänner att något hade hänt och larmade polisen. I lägenheten låg 26-åringen mördad i sängen. Han ska bland annat blivit knivhuggen i bröstet.
Dörren var låst och information på 26-åringens dator och mobil verkar ha blivit raderade. Polisen har arbetat efter teorin att 26-åringen träffade sina banemän via Internet. Polisen kontaktade olika communitys för att få ut information. Till QX sa polisen att de ville att vänner och bekanta till 26-åringen skulle höra av sig till dem. Vittnen har sagt att de sett två personer i trappuppgången dagen som 26-åringen blev mördad. Det är inte bekräftat att det är just dessa två tonåringar som var de som syntes i trappen.
Gärningsmännen har blivit uthängda i olika sidor på Internet. QX kommer att fortsätta att bevaka mordet på 26-åringen.

Två ungdomar gripna för Malmö-mord Två män söks i samband med misstänkta mordet i Malmö 26-årig homosexuell man funnen död i sin lägenhet