Vad är egentligen att vara välutrustad?
Filip: Har man över 20 cm vid stånd räknar jag killen som välutrustad. Jag själv är 22 cm slak och 29 cm hård. Så man kan väl säga att jag ligger en bra bit över snittet.
Abbe: Det sägs ju att 14-15 cm är medelstort och då är väl 18-20 cm stort. Jag tycker nog 19 cm och allt över det är välutrustat. Att jag grundade en av storkukklubbarna på qruisern var bara en kul grej och nu är det massor av medlemmar, sjukt att det är så intressant egentligen.
Jocke: Jag vet inte. Vem kan avgöra det egentligen, men jag har ju fattat att jag är större än andra så jag antar att är man över tjugo är man välutrustad.

Är det viktigt att er partner är välutrustad?
Filip: Nja, jag vill nog gärna vara med killar som är större än snittet. Både för att det är upphetsande med stora killar och för att han har mer förståelse för hur det är för mig.
Abbe: Jag blir absolut mer upphetsad av en stor balle. Men sexraggar jag frågar jag alltid innan hur stor de har och sen avgör det om han är aktiv eller passiv.
Jocke: Inte direkt, men det är kul med något att ta i och det är faktiskt sant att storleken har betydelse.

Är man inte orolig att fokus bara hamnar på snoppen och inte på er som personer, många är väl bara ute efter en stor kuk?
Abbe: Klart det finns en risk för det och det har ju hänt att folk bara frågar om kuken och då tröttnar man. Jag har lärt mig att se sånt rätt snabbt.
Filip: Visst är det så, men nu är kuken i fokus på min sajt och då är det den jag tar kontakt med egentligen. Jag har en annan sida på annat håll där jag har personen Filip i fokus. Här vill jag främst komma i kontakt med andra välhängda.
Jocke: Absolut. Men ju äldre man blir ser man igenom sånt och nu kan jag hantera det. Det var värre när jag var yngre, när jag var femton hade jag lika stor balle som jag har idag och hur hanterar en ung grabb det?

När fattade ni att ni var större än andra grabbar?
Filip: Det var i åttan tror jag. Jag fick öknamn som ormen och slangen av de andra killarna i klassen. Det blev ju en grej som spreds på skolan så folk visste ju. Det är ju i offentliga duschar man är som mest utsatt, folk tror att jag går runt med ribba hela tiden.
Abbe: Det var när jag skulle ha sex första gången och killen jag var med sa att jag var stor. Det funkade inte att sätta på första gången men det gav sig senare. En del kan inte hantera en stor stake och blir rädda. Då skippar man påsättandet bara, även om det är trist.
Jocke: När jag var runt fjorton så växte det till ordentligt därnere och i åttan såg kompisarna det direkt. Jag tyckte det blev jättejobbigt, inte nog med att man går igenom puberteten med alla svängar dessutom blev man kallad hästkuken. Det var en extremt jobbig tid. Det hände till och med att folk på bussen kläckte ur sig saker som ”den skulle jag vilja ta på”. Hur känns det för en femtonårig grabb?

Hur funkar det med kläder och speciellt underkläder?
Filip: Tighta boxers med långa ben funkar för mig, då kan den ligga efter benet lite tight.
Abbe: För mig är det inga problem eftersom jag är normalstor slak.
Jocke: Alltså, bulan syns alltid och den är svår att dölja men att använda vita kläder är uteslutet och man måste alltid ha kalsonger som håller kuken på plats.

Hur funkar det med sex?
Filip: Det är en av de trista sakerna. Att sätta på är i princip uteslutet, jag har bara lyckats med två personer, en kille och en tjej. Då fick jag använda en snusnäsduk att binda runt ballen för att markera hur långt jag kunde köra in den.
Abbe: Att sätta på funkar inte med alla men det får man ta. Men jag kan aldrig tänka mig att bli ihop med någon som inte kan bli påsatt.
Jocke: Kondomer är ett problem, man får använda Okeido som täcker typ ollonet och halva ballen. Jag fick heller aldrig till det med partners när jag var yngre och kunde aldrig experimentera runt. Folk blev rädda när jag visade kuken.

Andra problem?
Filip: När man cyklar gäller det att den ligger stadigt så den inte kläms mellan benen. Sen vill man ju inte att den syns hela tiden. På mitt förra jobb i en klädbutik glodde folk konstant på skrevet, jag pallade inte alla blickar och slutade. Nu jobbar jag på kontor istället. Och jag runkar rätt mycket för att inte få ribba på jobbet, alltså i förebyggande syfte.
Jocke: Jag runkar i duschen varje morgon för att undvika att den reser sig under dagen. Givetvis händer det ändå men då har man i alla fall försökt förebygga…

Ni visar alla ballen på qruisersidan, varför då?
Filip: Jag vill komma i kontakt med andra som är i samma situation som mig. Det här är det enda sättet att hitta andra i samma situation.
Abbe: Jag har den med på en bild, så jag är inte så inriktad på kuken på min sida tycker jag. Men jag vill att folk ska veta vad jag har och tycker inte att det är genant att jag har fejset på andra bilder jämte kuken.
Jocke: Jag står för vem jag är och känner för att visa kuken istället för ansiktet. Det är väldigt bra marknadsföring och man får många brev. Sex kan man få väldigt enkelt bara genom att visa att man har en stor kuk, det intressanta är att visa att man har en fungerande hjärna också.

Går stor snopp i arv?
Filip: Min farsa har stor, hans bror och min kusin också. Men jag har ju bara sett dom i slakt tillstånd. Och jag har klart störst av oss.
Jocke: Ja absolut. Båda mina bröder har stora. Precis som man ärver ögonfärg och längd så kan man ju få en stor balle genom genetik.

Kan man se på en kille om han har stor snopp?
Filip: Nej, det där tror jag inte på. Man ser det bara på bulan. Jag har varken särskilt stor näsa, stora fötter eller stora händer. Jag är 187 cm, men jag har träffat killar som är bra mycket kortare än så som har stora .
Abbe: Nej, jag har korta fingrar och är inte speciellt lång. Jag tycker nog mer att det verkar vara smala lagom långa killar som har stora snoppar.
Berätta om en genant incident?
Filip: Jag spelade beachvolley en gång och slängde mig för att få tag på bollen. Då gled ballen ut ur byxbenet inför alla. Det var inte kul. Jag spelade dessutom basket förut men det fick jag sluta med, folk hade så mycket kommentarer och glodde så mycket.

Hur gör ni på offentliga bad?
Filip: Jag kör med dubbla badbyxor. Mindre och tajtare under och stora slappa över. Dessutom bär jag handduk så mycket som möjligt och duschar alltid med badbrallor.
Det är inte så att jag undviker offentliga duschar men jag håller mig lite mer i skymundan. Jag tränar tre gånger i veckan och då måste jag duscha.
Jocke: Det väljer jag bort i störst möjligaste mån. Att duscha på gymmet innebär för mig automatiskt att jag vänder mig bort och inte visar mig.

Är man en bättre älskare med stor snopp?
Abbe: Nja, jag tror mer att det hänger på självförtroendet än på storleken. Välhängda grabbar är nog mer säkra på sig själva och då blir man en bättre älskare.
Jocke: Nej det tror jag inte men man har mycket gratis bara av en stor balle. Men man måste använda den rätt också.

Vad säger ni om folk som kallar stor snopp ett lyxproblem?
Filip: Skitsnack, visst är det ballt att ha nåt rejält när man runkar men att ständigt tänka på om den syns för mycket är inte kul. Dessutom skulle jag gärna ha ett fungerande sexliv vilket män med riktigt stora snoppar inte kan ha.
Jocke: Visst, men alla har vi problem av olika karaktär. Klart folk som inte har ett stor balle inte fattar att det kan vara jobbigt. Det handlar om avund oftast, att ha en stor kuk är manligt och det som verkligen definierar manlighet. Jag tycker att jag får mer respekt av heteromän när de ser min bula. Den med störst balle får mest respekt.