Föga förvånande var gaykillarna de som först öppnade pungen då roddarklubben Warwick Rowers gav ut sin första naken-kalender.
Så bra gick det med försäljningen att klubben, som mer formellt heter University of Warwick Boat Club, nu visar plus-siffror, kan fortsätta sin verksamhet och dessutom slipper hålla till i ruttna båthus.
Som tack startade klubbens roddare organisationen Sport Allies för att ta strid mot homofobin inom idrotten. Och pengar till det arbetet kommer nu in genom att killarna ännu en gång ger ut en nakenkalender.
Med stöd av sir Ian McKellen har de turnerat runt i Storbritannien och under november och december turnerar de även i Los Angeles, New York och Miami för att promota kalendern och försäljningen av fotoprintar. Via hemsidan kan du även ladda ner en riktigt het video från fotosessionerna. Allt för att stötta kampen mot homofobi.
Att strippandet fått genklang är väl bevisat då Storbritanniens jämställdhetsminister Nicky Morgan liksom gaysajten Pink News delade ut pris till roddarna tidigare i år. Och att galna 200 000 Pund samlats in till Sport Allies genom killarnas engagemang!
Här kommer bilder som bevisar att sport inte bara är svettiga tights utan även kan utövas så som Gud skapade oss. Eller i alla fall så som hen skapade Warwick Rowers.