Redan efter 2 minuter kunde Björn slå bollen i mål över målvakten från en position centralt i straffområdet. Passet kom från David till höger utanför straffområdet. Snipers började ändå lite avvaktande och lät Kungsholms FK komma upp i en del kontringar och efter 15 minuter kom kvitteringen.
Liten kommunikationsmiss hos centrala försvaret och målvakten som var långt ute gjorde att motståndarna kunde rulla bollen i sidled och skjuta bollen i öppet mål. Stockholm Snipers gör ganska snart 2-1 på pass diagonalt i straffområdet av Björn till Sebastian som i bortre delen av straffområdet kan skjuta in bollen efter 18 minuters spel. 3-1 kommer bara 2 minuter senare då Björn slår en frispark som David nickskarvar vidare från straffpunkten. Skarven ställer målvakten som lämnar retur rakt ut till Peter som bara har att rulla in bollen.
Laget spelar numera mycket mer rörligt och springer mer än i inledningen. Fortsättningsvis skaps en del lägen och fler mål kunde gjorts. Kungsholms FK är i detta skedet av matchen ganska ofarliga.

Snipers avslutar första halvleken med tre snabba mål till halvtidsvila med hela 6-1. 4-1 kommer efter 40 minuters spel då Niels driver upp bollen ut till vänster och slår in en crossboll som Björn nickar i mål. 5-1 kommer i 45:e minuten och det är Björn som fullbordar sitt hattrick genom att slå en frispark direkt i mål nere i högra hörnet utan chans för målvakten. Precis på övertid i första halvleken får Ahmad en boll av Sebastian och slår ett långskott som går i mål i nättaket bakom målvakten. Efter en lite seg start kommer Snipers igång och gör en bra första halvlek, även om lite fler löpningar skulle önskas.

Andra halvleken är bara 5 minuter gammal då Kungsholms FK får bollen till höger i straffområdet och skjuter ett inte alltför hårt skott som David i målet missar helt. Bollen går i mål mellan Davids händer. Detta ger Kungsholms FK en del energi i kombination med att Stockhoplm Snipers kanske var lite bekväma med den stora ledningen. Laget spelar inte alls bra i andra halvleken och motståndarna tilläts vinna de flesta av bollarna på mittfältet. De skapar dock inte så många chanser och om man skall vara ärlig så bjöds de på båda sina mål idag. Efter 70 minuters spel gör Snipers 7-2 genom David som skruvar bollen förbi målvakten och in i mål vid högra stolpen från en bit utanför straffområdet. Passen kom från Ahmad.

Efter detta målet är det Snipers som på ett litet bättre sätt kontrollerar resten av matchen och skapar en del lägen och har intentioner igen, men det är en hel del tunga ben och huvuden på planen mot slutet. Slutresultatet blir alltså 7-2 och den största vinsten för klubben och som kanske borde varit större om skärpan och orken funnits i andra halvleken. Dock skönt med säsongens andra seger och placeringen 8 av 10 lag i serietabellen. Kommande helg avslutas vårsäsongen mot IF Muza som har kommit in i en motig period med två storförluster bakom sig och placering strax efter Snipers i tabellen med 3 poäng färre.