Matchen slutade 2-2 efter mål av bland andra den tidigare bordtennisvärldsmästaren J-O Waldner!

Stockholm Snipers ställde upp med åtta ordinarie spelare och för kvällen förstärkta med de tidigare innebandylandslagsspelarna och svenska mästarna Jonatan Kronstrand och Mikael Östlund. Hammarby Golden Boys bestod av bland andra J-O Waldner, Mikael ”Äpplet” Appelgren, Matte Werner, George Scott, Jensa Gustavsson, Jesper Blomqvist och Micke Borgqvist.

Första halvleken vann Golden Boys efter två mål av J-O Waldner som uppenbarligen vet hur man trixar även med en innebandyklubba. I andra halvlek fick Snipers upp tempot och kunde kvittera till 2-2 med hjälp av de tidigare stjärnspelarna Kronstrand och Östlund. Det blev en trevlig och vänskaplig match inför de 300 åskådarna i Eriksdalshallen.

– Det var jättekul att spela mot de här profilerna, och det är ett positivt initiativ och ställningstagande av Hammarby innebandy, säger Patrik Ekengren, ordförande och innebandylagledare i Stockholm Snipers. Det är mycket glädjande att man lyfter fram HBT-frågan i ett sådant här sammanhang, och samtidigt lyckas locka med så pass välkända idrottspersoner.

Matchen mellan Hammarby och Örebro då? Jo, den vann Örebro med 5-1.