Första träningen för säsongen höll Stockholm Snipers onsdagen den 14 mars med 15 spelsugna spelare och den följdes upp med dubbla träningsmatcher fredagen och söndagen därpå. Första motståndare ut var Kungsholms FK där Snipers komfortabelt vann med hela 7-1 i den bitande kylan. Tre mål av Simon Bronegård, två mål av Andreas Olsson och ett vardera av Jesper Käll och Mikael Smitz.

IK Makkabi, som bildades redan 1933 för att samla judiska idrottsintresserade, mötte Snipers fotbollsherrar söndagen den 18 mars och vann denna gången med 6-3. Precis som på fredagen gjorde Simon Bronegård tre mål, Andreas Johansson gjorde två mål och Andreas Olsson gjorde ett mål.

Simon Bronegård som gjorde tre mål i vardera match

Helgen efter påsk får de som bor i Göteborg chansen att se laget spela då Snipers åker till Göteborg för en kickoff och träningsmatch. Matchen spelas lördag 7/4 med avspark 14.15 på Majvallen. Efter middag på kvällen blir det utgång på Gretas.

Serien börjar senare i april då Snipers åker till Södermalm för seriepremiär mot SPIK (Stockholms Postens IK) på Zinkensdamms IP med avspark fredag 20/4, 18.00.

Laget tränas i år av duon Simon Öhrlin som är huvudtränare och Linus Berg som är hjälptränare och de ser tillsammans med laget fram emot en bra och rolig säsong.