– Det kändes hedrande att få bära in fanan inför den samlade publiken och representera Sverige, sa Ingemar stolt efter ceremonin.
Totalt fem lag deltog i handbollsturneringen i Rotterdam. Det var lag från Danmark, Holland, Ungern, Sverige, samt ett mixat lag bestående av spelare från Frankrike, Tyskland och Norge. Holland och Danmark var i en klass för sig och gick ohotade till final där Danmark vann. De tre övriga lagen förde en hård kamp om bronsfinalsplatserna. Dessvärre för svensk del hade Snipers gjort för få mål och missade snöpligt bronsmatchen. Detta trots att man hade samma poäng och målskillnad som övriga lagen som konkurrerade om bronsfinalen.

– Vi vann mot laget som slutade trea och spelade lika i andra halvlek mot turneringens silvermedaljörer så det kändes tråkigt att missa bronsmatchen med så liten marginal säger Ingemar med anledning av det jämna resultatet.
Snipers laddar nu för en ny säsong fylld av handboll

Efter sommarens utflykt till Rotterdam är det nu ett taggat lag som på hemmaplan inlett en ny säsong med seriespel i handbollens division 5. Resultatet så här långt är en vunnen match och tre förluster. Vinsten kom i senaste matchen borta mot Hallsta HF i Hallstavik och gav mersmak med de tydliga siffrorna 16-25. Med fyra matcher kvar är målsättningen är att nå en mittenplacering i tabellen innan serien gör uppehåll runt årsskiftet.

– Förutom seriespelet i Stockholm kommer laget även att delta i Raballder Cup i Oslo, Eurogames i Budapest 2012 samt även arrangera en egen turnering i Stockholm till våren 2012. Med ett 20-tal spelare på träningarna har hösten startat mycket positivt, men vi ser gärna att fler spelare hittar till oss avrundar Ingemar.

Handbollslaget tränar i Liljeholmshallen torsdagar kl 21:00-22:30. Vill du komma i kontakt med laget som blivande spelare, eller är intresserad av att stödja oss som sponsor skicka ett mail till [email protected]. För mer information och för att följa seriespelet besök vår hemsida www.stockholmsnipers.se.