Höstsäsongen har bjudit på en serieseger mot Hallsta från Hallstavik, vilket är en sämre utdelning än väntat då flera matcher varit jämna. Det finns därför goda chanser till fler vinster under våren och de avslutande fyra omgångarna.

Den senaste seriematchen blev ingen höjdare då serieledarna Spånga kunde vinna stort med 52-25 (20-12). Spånga är ett snabbt spelande lag, som i andra halvlek sprang ifrån Snipers fullständigt. Ställningen var ändå jämn en bra en bit in i första halvlek.

I nästa match väntar tabelljumbon Hallsta på hemmaplan i Farstahallen, en match som Snipers har goda chanser att vinna. Därefter återstår seriematcher mot Årsta, Bollstanäs och Lindö innan serien avslutas i mars. Om spelet stämmer, framförallt bakåt, borde Snipers kunna hota och ta hem en eller två av de resterande matcherna.

Helgen 16-18 februari är återigen dags att ta sig över till Norge och spela den populära turneringen Raballder Cup i Oslo. Snipers ställer för första gången upp med två handbollslag. Förhoppningarna är goda om att kunna göra bra resultat, och att ett av lagen går till slutspel.

Att Snipers i år kan skicka två handbollslag till Oslo beror på att fler och fler spelare hittat till laget. På träningarna som hålls varje torsdag 21:00-22:30 i Liljeholmshallen är det ofta runt 20 spelare på planen. Många spelare gör att träningarna håller ett högt tempo och bra kvalité.

I maj arrangerar klubben för andra gången Stockholm Snipers Cup i handboll. Datumet att hålla koll på är den 12:e maj. Turneringen spelas i Liljeholmshallen och deltagande lag kommer förutom två lag från Snipers vara lag från Ungern, Norge och Danmark. I samband med cupen arrangeras också en större fest för lagen och deras vänner på en gayklubb i Stockholm.




Mer info om Stockholm Snipers Cup