Första halvtimmen av de inledande 45 minuterna är riktigt fina från Snipers sida. Motståndarna för dagen, BK Yardies, tillåts inte skapa något över huvudtaget och får inte heller låna bollen särskilt mycket mer än till att rulla runt lite på egen planhalva. Snipers har några halvlägen, samt någon kvalificerad målchans, men skärpan i avsluten vill inte riktigt infinna sig. Ledningsmålet kommer dock genom notoriska målskytten Simon Bronegård. Framspelad av Thor Asmundsson kunde Bronegård till höger i straffområden placera in lädret vid bortre stolpen i 35:e matachminuten. Sista tio jämnas spelet ut, men några fler mål faller inte.

Andra halvleken är sämre spelmässigt, även om Snipers har full kontroll de första 20 minuterna. Andra hälften av halvleken störs av ett plötsligt snöfall, vilket gör att det blir mer svårspelat för båda lagen. Snipers tappar också mycket av de annars fina intentioner som visats upp under matchen, men samtidigt som BK Yardies får äga mer boll lyckas de inte vaska fram mer än någon halvchans på hörna.

Slutresultatet skrivs till 1-0 för Snipers, med mer skärpa i avsluten hade det kunnat bli fler mål och vinsten var tämligen odiskutabel. Sista träningsmatchen för Snipers spelas den 13 april kl. 16.00 på Norrporten Arena i Sundsvall, där laget ställs mot division 4-laget Kovlands IF.