Stockholm Snipers innebandylag gick till semifinal

Men med en stark avslutning och fyra raka segrar säkrades platsen i division 1 för nästa säsong. Dessutom knep laget en oväntad plats i slutspelet som avgjordes i Liljeholmshallen på söndagseftermiddagen.

I kvartsfinalen mot Magasinet fick Snipers en utmärkt start. Målvakten Anton Blixt gjorde ett långt utkast som gick hela vägen fram till en fri Martin Thompson som snyggt satte 1-0 bakom Magasinets målvakt. Lite senare utökade Stefan Drakenberg ledningen till 2-0. Det var en match med högt tempo och två bra lag, och när Magasinet gjorde 2-1 var det ett resultat som bättre speglade matchbilden. Snipers hade dock hetare målchanser, och efter varsitt mål från de båda lagen vann Snipers välförtjänt matchen med 3-2.

I semifinalen mot serietvåan Fem i Brats blev det betydligt tuffare för Snipers. Till skillnad från kvartsfinalen blev semifinalen en relativt lugn tillställning. Fem i Brats spelade med ett säkert passningsspel, och trots endast två avbytare kunde de enkelt kontrollera matchen och hålla tempot nere. Fem i Brats hann göra fyra mål innan Snipers kunde spräcka nollan. Men närmare än så kom Snipers inte, och 5 i Brats vann till slut med 5-1.

Sammanfattningsvis gjorde Snipers en utmärkt avslutning på säsongen, och en semifinalplats i slutspelet är lagets bästa bedrift i Korpen någonsin. 5 i Brats vann finalen mot seriesegrarna Maria Mixed med 2-1, vilket gjorde Snipers insats i slutspelet än mer hedersam.