Första halvlek är knappa 20 minuter gammal när Andreas Johansson nickar in 3-0 för Snipers på hörna. Dessförinnan har skyttekung Simon Bronegård hunnit göra två mål. Trots imponerande 18 avslut under första halvlek mot Tolkarnas tappra målvakt faller inga fler mål under första halvleken.

Andra halvlek fortsätter på samma bana som den första, med total dominans för hemmalaget. När matchen blåses av har Tolkarna inte mäktat med ett enda avslut mot mål samtidigt som Snipers utökat antalet till hela 27 stycken. Simon Öhrlin gör 4-0 assisterad av Linus Linnros innan nyss nämnde målskytt spelar fram David Virén till de två mål som fastställer slutresultatet.

Bäst i Snipers för dagen var Andreas Johansson, David Virén och Mathias Styffe.

A-lagets sista match för våren spelas redan tisdag kväll, med avspark 20.30 på Åkeshovs BP.

Andralaget matchade söndag kväll där slutresultatet skrevs till 2-2. Det var en ganska tuff match, och oavgjort var ett resultat Snipers var nöjde med efter full tid. Målen gjordes av Rodde Gonzalez och Andy Olsson. Andralagets sista match för våren spelas söndag kväll.