I slutet på Outgames var det flertalet spelare som antingen stod över avgörande matcher på grund av skador eller spelade med skavanker, och det fanns viss oro inför matchen hur pigga benen skulle vara.

Första halvlek är en ganska böljande historia. Snipers är klart bättre första tio minuterna utan att få hål på motståndarna. Efter den inledningen kommer SUS in i matchen. Det är hyfsat jämnt och inte särskilt välspelat. Efter dryga kvarten har SUS ett avslut som tar i målramen, men det är Snipers som strax efter tar ledningen. Luis Cures friställer Simon Bronegård som gör sitt tionde mål för säsongen. SUS är vid ett tillfälle ytterst nära kvittering men domaren väljer att blåsa av för en ytterst tveksam offside. Istället passar Snipers på att göra 2-0. Linus Linnros stressar en motståndarback vilket leder till att Thor Asmundsson får bollen i bra läge och kan överlista motståndarbacken.

Andra halvlek är det inget snack om vilket lag som har mest kvar att ge. Snipers spelar ut ett SUS som inte har orken för 90 minuter fotboll. Flertalet bra chanser skapas, men endast ett ytterligare mål faller. Återigen är det skyttekung Bronegård som håller sig framme efter att en motståndarback slarvat med bollen.

Sammantaget en välförtjänt seger och skön revansch efter vårens debacle. Bäst för dagen är Bronegård, Andy O och debuterande Micke Forslin. Nästa match spelas på fredag mot bottenlaget Tolkarna. Avspark kl. 20 på Stadshagen.


Efter 10 spelade omgångar leder nu Stockholm Snipers Division 7F med 25 poäng med Westermalms IF på 23 poäng.
Publikligan i Division 7F leds av Oranje FK med snitt 60 följt av IK Makkabi med snitt 50 och Snipers på tredje plats med snitt 25 i publiken på sina matcher.
Kolla in QX GayMap för spelplanen i höst och se till att heja på killarna i Snipers!