De omkring 80 personerna i publiken fick se ett Snipers som dominerade tillställningen, egentligen från matchminut ett till sista sparken. Men när aftonen led mot sitt slut var det motståndarna FC Sampierdarenese som dragit längsta stråt med en tvåmålsseger.

Första halvlek domineras spelmässigt av Snipers som rullar boll bra och även kommer i farliga lägen. Något mål bör produceras under de första 45, även om det fortfarande saknas en del löpvilja sista tredjedelen, men istället gör Sampierdarense två mål på de enda chanser de vaskar fram. Två riktigt fina avslut, ska tilläggas.

Andra halvlek påminner om den första, men nu med ännu mer snipersdominans. Laget har dock förtvivlat svårt att komma i rätt positioner framför motståndarnas mål. Tidigt i andra halvlek sticker Sampierdarenese upp i en kontring och lyckas göra tredje målet för dagen. Tungt, och spelmässigt fruktansvärt bittert med tre mål på tre chanser. Simon Bronegård reducerar lite senare, men närmare än så kommer inte Snipers denna dag.

Fotboll handlar om att göra flest mål, så ur det perspektivet är få resultat orättvisa, däremot kan tyckas att hemmalaget förtjänade mer efter en överlag väl genomförd match. Nu är det ett måste med vinst i seriefinalen mot ex-allsvenska Westermalm. Förhoppningen är att så många som möjligt kommer och visar Snipers sitt stöd. Drabbningen har avspark söndag kl. 20 på Stadshagen.

B-laget spelade höstens andra match den gångna helgen, och det blev en andra förlust, denna gång med 5-3. Nya tag kommande helg.