Inledningen av första halvlek är trevande från Snipers sida, det tar en kvart, tjugo minuter innan laget tagit tag i taktpinnen. Och då skapas det också gott om lägen, lägen som dock inte resulterar i mål. Flertalet borde dock ha legat i nät.

Andra halvlek dominerar Snipers än mer, och mängder med chanser skapas. 1-0 görs av för dagen pigge Mattias Schilcher som efter ett par missade chanser klämmer dit ledningsmålet. Lagets och seriens bäste målskytt Simon Bronegård ökade även på sin skörd med ett mål som betyder 2-0, framspelad av Kalle Andersson. Slutresultatet 3-0 spikas av Christoffer Smitz som trycker dit bollen efter en hörna.

Tack vare tappad poäng för topplaget Westermalm som veckan innan vann över Snipers med 3-2 så lever Snipers förhoppning om serieseger fortfarande, med två poäng upp och tre matcher kvar.
Bilder i artikeln kommer från mötet Westermalm Snipers den 8 september.
Närmast vankas möte på söndag mot Azzurri med avspark kl. 16 på Stadshagen.