OS-medaljören i simhopp, Tom Daley, kommer ut

– I en drömvärld skulle jag inte behöva göra det här för det är ingen stor grej egentligen, men efter att ha blivit felciterad i en tidning känner jag att jag vill berätta eftersom jag alltid varit ärlig, säger Tom Daley i den inspelade filmen.
– En sak jag aldrig velat prata om i intervjuer är mina relationer. Jag brukar få frågan om jag har en flickvän eller om jag träffar någon, men jag har aldrig riktigt haft någon relation så det har inte funnits någon att prata om. Men i våras ändrades mitt liv betydligt när jag träffade någon och det fick mig att bli så glad och trygg och allt känns underbart, säger Tom och tillägger.
– Och den här personen är en kille.
Tom säger själv att han blev lite förvånad även om han alltid känt i bakhuvudet att något sådant kunde hända. Och i våras sa det klick när han träffade en kille.
– Min värld ändrades där och då, men allt känns underbart. Jag tycker fortfarande om flickor men just nu dejtar jag en kille och jag kunde inte vara lyckligare.

Tom berättar att hans familj tagit det bra och att han hoppas att folk inte ska göra en för stor grej av det utan vara med honom när han siktar på Olympiska spelen 2016 i Rio de Janerio.
– Jag är fortfarande samma Tom och jag vill ta guld, nu mer än någonsin.

Tom Daleys komma ut-film på youtube: