Hela matchen är en tämligen chansfattig historia, där båda lagen vill spela en fotboll med mycket bollinnehav och ett passningsspel med få tillslag. Åkeshovs många tekniska spelare skapar stundtals problem för Snipers, men utan att komma till de riktigt farliga lägena. Snipers farligheter tillkommer i huvudsak genom hörnor och frisparkar.

Snipers gör tre mål i matchen, samtliga på fasta situationer, två frisparkar och en hörna. Åkeshovs mål görs på ett fint långskott en bit utanför straffområdet.
Snipers tränare Ulf Gustafsson fick efter matchen svara på några frågor:
Vad är din kommentar efter matchdebuten som tränare för Snipers?
– Grymt kul att äntligen få spela match efter massor av höst- och vinterträningar. Det är en riktigt skön känsla att få stå som coach igen.

Vad är du mest nöjd med?
– Vi är tillsammans på god väg att få till ett riktigt bra passningsspel där samtliga spelare verkligen gör sitt yttersta för att spela bra, underhållande fotboll. Vi är dock inte riktigt i mål än, men sakta men säkert kommer detta att bli riktigt bra till seriestarten. Vi har inte riktigt rätt matchtempo i kroppen men det kommer det också.

Någon spelare vars insats stack ut?
– Jag vill ge samtliga spelare en eloge för en bra genomförd match, det var ändå den första träningsmatchen.




Sthlm Snipers 3-1 Åkeshovs IF FK
1-0 Thor Asmundsson
1-1 Åkeshovs IF
2-1 Guztav Thuresson
3-1 Christoffer Smitz (Luis Cures)
Lagets nästa träningsmatch spelas på Åkeshovs BP söndag den 9 mars, med avspark kl. 14. För motståndet står ex-Allsvenska Westermalms IF FK.