Berätta om hur Watch Out kom till!
– Jag skrev den när jag hamnade i bottenpunkt i livet. Men jag nådde en vändpunkt, ingen skulle sätta sig på mig igen. Jag skulle komma tillbaka starkare. Så då skrev jag om det.

Du har jobbat med din bror, Bruno Mitsogiannis?
– Ja jag har skrivit den själv tillsammans med brorsan. Vi har ju sjungit ihop hela livet och skrivit en hel del ihop. Det är honom jag går till när jag behöver hjälp och den här gången kom jag med några låtar, en av dem var Watch Out. Meningen var att vi skulle skriva en brygga till låten, men bryggan blev till slut en ny refräng.

Hur beskriver du själv din solomusik?
– Jag kan inte beskriva den. Den blir så olika. Som jag känner för i stunden, jag målar inte in mig i nåt hörn, men hjärtat ligger i 90-tals sound, Ace of Base är mina husgudar. Och så klart schlagern!

Du har kört ganska mycket med din grupp CRASH, är det på paus för solo-grejer?
– Inte alls! CRASH jobbar mer än nånsin, men som alla vet med Corona så blev det katastrofalt för oss artister. Vi förlorade över 20 spelningar inom loppet av 24 timmar…. Men just nu letar vi en producent/låtskrivare som vill jobba med oss! Det kan du gärna skriva du vill. Hallå, kontaktannons! (skrattar). Så nu kör jag lite solo vid sidan om när jag har möjligheten.

Vad händer annars i livet just nu, hur ser det ut med jobb?
– Jag är jätteglad att CRASH fick ett par bokningar till januari 2021 häromdagen, så i dessa tider är det bara att njuta när det flyter!

Och privat, jag fattade det som att det fanns planer på att flytta till Grekland?
– Vi har redan flyttat till Grekland,  jag och Andreas (Lundstedt, reds. namn.). Vi flyttade den 2 januari, var tillbaka för att jobba 10 januari, tillbaka i Grekland 14 januari…osv så håller det på. Men nu hamnade vi i Sverige under Corona krisen pår grund av Andreas och Let’s Dance. Men huset i Grekland är vårt hem nu. Där älskar vi att vara.