Förra veckan hade Bachelorette Australien premiär med sin sjunde säsong. Efter över 30 internationella versioner av realitysåpan är Brooke Blurton, 26, den första öppet bisexuella deltagaren, rapporterar Entertainment Weekly.

Blurton har tidigare varit med i både Bachelor och Bachelor in Paradise, och det var i den sistnämnda det uppstod omskrivna gnistor mellan henne och en annan tjej.
Båda gångerna fick hon sitt hjärta krossat, men nu är hon återigen redo att hitta sitt livs kärlek – utan några könsbarriärer. Brooke Blurton är nu dessutom den första deltagaren från den australiensiska ursprungsbefolkningen att vara i huvudfokus under en Bachelorette-säsong.

I den explosiva introduktionsvideon till årets Bachelorette beskriver Brooke hur folk hela tiden försöker sätta henne i olika fack.
– Man måste gå sin egen väg och inte låta någon annan definiera vem man är. Jag är samma Brooke, men med en ny stil och bättre smak – i både män och kvinnor.

Programledaren Osher Günsberg säger i en intervju med Network 10 att han ser fram emot att hjälpa Brooke hitta kärleken.

– Vi är en nation av människor med olika bakgrunder, kulturer och erfarenheter, men en sak har vi gemensamt – vi vill alla bli älskade på ett sätt som är meningsfullt för oss.

Se en sneak peek av årets säsong här där det verkar som att de tävlande får känslor för varandra och glömmer bort Brooke!