Navid Kabiri minns Kelly Rowlands-dissen och firar Clean Groups 9 år med stor fest i kväll!

Genom åren har Clean samarbetat med såväl utländska supernamn som Kelly Rowland och Boy George, som svenska favoriter som Loreen, Anton Ewald, Agnes plus enorma dj-namn som David Guetta och Eric Prytz.
I kväll tar Clean er tillbaka till där allt började med klubbiga rytmer från Europas bästa klubbar och heta gogodansare. I dj-båsen återfinns festfavoriter som Marcus Ullmarker, Pamela och Leo B, och på scenen står Jackie Clean, som framför sin låt Shake That.
Dessutom intar Dark Ladies scenen för en speciell show ihopsatt just för denna jubileumsfest.

Vad har varit roligast under de här nio åren, Navid Kabiri?
– Det har ju gått nio hela år! Det är aslänge, så det har ju hunnit hända en jäkla massa roligt. Men en av de absolut roligaste sakerna var nog när vi hade Kelly Rowland på scen och jag bad dansarna (Jackie) att inte springa i korridoren då Kelly hade rummet bredvid. Och vad händer? Jo, Jackie springer förbi henne i korridoren och blir så stressad så hon skriker till och säger: ”OMG, I love you Beyoncé!”. Kelly stannar upp och säger: ”I’m not Beyoncé bitch, I’m Kelly” och fortsätter till sin loge. Jag höll på att få hjärtinfarkt när jag fick höra det. Men skrattar gott åt det idag (skrattar).

Vem är din drömgäst på en Cleanfest?
– Min dröm gäst är nog Kylie Minogue. Men jag väntar svar från hennes manager, så snart händer det nog nåt skoj…

Vem skulle du helst se som gogodansare på en Clean fest?
Prins Carl Philip hade gärna fått skaka på rumpan på en Clean-fest.