Tillsammans har vinnaren av Årets Drag på QX Gaygala och discoartisten KUBiX skapat en discodance-dänga som får oss på fötter.
Imaa Queen, grattis till Årets Drag på QX Galan, hur känns det?
– Tack! Det känns bra, lättad. En bock avklarad från life goal-listan.

Så, Kuba, vem är KUBiX, din drag-persona?
– Nej. KUBiX är inte drag, även om peruken och sminket sitter på. Jag är en discodiva i hjärtat och KUBiX är bara en ännu mer glittrig version av mig. Däremot inspirerade dragvärlden mig att skriva texten till vår låt, och melodin komponerades av min engelske vän – Michael Casey.

Vad handlar Naked om?
KUBiX: Den handlar om att drag, genom att sätta på sig vackert smink och fiffiga outfits har makten att klä av en ens hinder och låta en sida träda fram, som vanligtvis skulle ligga gömd i ett själsligt hörn. Allt förpackat som saftig discodänga

Imaa, hur var det att samarbeta med Kubix på den duetten?
– Toppen. Vi är bägge väldigt bestämda och envisa som personer så det har varit intressant. Och detta är mitt första duett-samarbete.

Kan vi förvänta oss just lite Naked i musik-videon som släppas i juni?
KUBiX: Well, låten heter ju ‘Naked’, så vi försökte att leva upp till titeln! Men på ett YouTube-vänligt sätt, så att videon förhoppningsvis inte portas därifrån. Den kommer vara sexy, steamy, färgglad och glittrig, och ja – både jag och Imaa var helt nakna under inspelningen av visa scener….

*