Vi sa det redan under delfinalen i Linköping i vintras: Om Sanna bara klarade att vinna i Sverige så kan hon ta Undo till den yttersta toppen i Köpenhamn. Och nu är vi där.
Sanna Nielsen levererade en stensätter superballad i ett av de absolut snyggaste numren som Sverige haft i Eurovision Song Contest. Och under kvällens första semi knep hon med all säkerhet en självklar finalplats när hon ropades ut som finalist nummer åtta.
De tre minuterna är så väl genomtänkta och snygga att man bara vill rama in hela rasket på väggen. Det är ihågkombart, pampigt och känslosamt, det sticker ut.
Vi ska självklart inte ta ut nåt i förväg men fan om vi inte är i toppen på lördag. Och ett år då det inte finns några stora favoriter, så är Sanna en helt möjlig vinnare.

I övrigt då? Nederländerna var en solklar finalist i vår bok. Den supersnygga hipsterduon The Common Linnets har ett ursnyggt nummer med en oerhört vacker countryballad i Calm After The Storm. Kollade man Facebook/Twitter i Sverige så lär den ha kammat hem höga poäng från de blågula teleröstarna. Räkna med att den ligger högt på Spotify och iTunes-listorna inom nåt dygn.

Många av de väntade länderna gick vidare under kvällen: Ungern, Azerbajdzjan, Armenien, Ukraina och Ryssland, som publiken totalbuade över när deras avancemang avslöjades.

Skrällar då? San Marino var det ju inte många som trott på. Valentina Monetta ställde upp för tredje gången i rad med en låt skriven av Ralph Siegel och nu bar det in i mål. Island är lite av en skräll också eftersom många räknat ut den, men vi gillar såklart att våra nordiska grannar tog sig vidare.

Kvällens tio finalister:

Armenien
Ungern
Ryssland
Montenegro
Azerbajdzjan
San Marino
Ukraina
Sverige
Nederländerna
Island