Party-helgen

I GÖTEBORG har klubben Pilot fått stänga, men Mikael Hedlund startar i december klubben Glory på O-bar. En annan klubb på gång i december är Queeny på Pusterviksbaren – men mer om detta när det närmar sig.
Fram till dess kan vi tipsa om att Matahari fortsätter sina showkvällar. Nu i helgen blir det på fredagskväll 23 november MataHari, Show: ”DRAG-ON-LINE – Greatest Hits II” med artisterna Peter Brynolf och Andreas Vilsmyr. Dagen efter sällskapet till Arena Nightclub i Karlstad med sin Special Turné-Show: ”Heels On Wheels.

I Malmö firar klubben Studio 15 tvåårsjubileum på lördag. Grandiost partaj på Indigo alltså, och har du galaklädsel är entrén bara 30 kronor. Indigo håller öppet 22-03. Dj Jonny, Felicia och Pracha och så Fröken Sorgenfrai.
På Fyran är det som vanligt öppet fredag med bar och lördag med klubb/dans. SLM har fredagsöppet och vilar på lördagen upp sig efter förra helgens danska besök.
I Danmark dränker man sorgen efter chocken att en femtedel av landet röstade på Dansk Folkeparti. Så några fester kan vi inte rapportera om – bortsett från SLM då som har S/M-kväll på lördag. Ner med Pia i källaren! De som inte röstade på DF roar sig bäst på Pan Club eller Cosy (där temat är French Kiss).

I Stockholm blir det på lördag tung dansfest på KTH med namnet Parallels och GayTek (gayteknologernas förening) sköter en av barerna med Mr Gay Sweden 1999 Jesper Wallin som bartender. Se DJ-listan: Main Floor: Andy Morris, Alison, Marks, Parham. Massive House Floor: Stefan Wendin, Ronny, Elvebakk, Andreas Hansson. Rekyl Techno Floor: Anders Braun, Red Top & Axwell, Andy Calton & Danny Torrens
Flatorna har dunderhelg. På fredag blir det Bitch Girl Club på Kolingsborg och på lördag öppnar nya flatklubben Clit Club på Alladin. Premiärkvällen i Jessica Nyströms regi bjuds på London-DJ Fifi som annars spelar på Candy bar.
GayBar har samma kväll Mian Lodalen och Sophie Uppvik som Djs och firar storfrämmandet med att hålla öppet till 03.00. Torget har ju renoverings-stängt så gissa om GayBar blir fullsatt! På Koloni är det ”Natt”-klubb på lördag.
På SLM spelar Dj Facundo, Stargayte samlar sköna män och kvinnor när man firar sitt två-årsjubileum i stor stil (gissa att det blir fullt här också!!!) och på TipTop är det samma kids som alltid. Missa för guds skull inte att börja på barerna/krogarna. Mandus, Side Track, Häcktet (fredag) och Spisa hos Helena. Ingen klok partykung/drottning nöjer sig med att bara gå på ett ställe per natt.
Vill du vara kulturell och engagerad – missa inte den multikulturella Salong Katakomb med homopoesi, musik, dans och foto i regi av kulturföreningen Tupilak. Från 19.00 på lördag.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-11-22 23:48:32