Pride 2006

På scen stod bland annat Tranzmission, som dock drabbades av ett missöde sedan Jörgen efter torsdagskvällens show ramlade och bröt armen. På fredagen tvingades man därför ställa in, men på lördagen kördes succéshowen från Gretas i Göteborg i nymixad version med de resterande gruppmedlemmarna, medan Jörgen fick nöja sig med att se på från discobåset tillsammans med DJ Bitter.
Liksom Tranzmission var Malmös galaqueen Edith Crepp återvändande gäst på Kärlekslandet. Hon hade snappat upp att någon i Carolas publik på fredagskvällen ropat att hon skulle visa pattarna. ”Det är det ingen som ropar åt mig, men å andra sidan har jag ju inga pattar att visa”, förklarade hon medan den entusiastiska publiken drog igång en talkör för att trots det få henne att göra detta.
Edith Crepp fick också rycka in för att bistå en heterokille i publiken som på scenen friade till sin flickvän.
Ännu en dragqueen som varit med förr var Piteås egen dragqueen Francesca Russo, numer bosatt i Malmö, som återvände hem och även sjöng duett med Edith Crepp.
Helt nya stjärnor i Kärlekslandet däremot var WAD-girls, som körde nostalgidragshow i klassisk tappning, till publikens stora jubel och samlade in sköna pengar till Positiva gruppens stödfond.
Förutom Kärlekslandets egna artister underhölls Piteå dansar och ler-besökarna av bland annat Andreas Johnsson, Laleh, Tomas Ledin, Petter, Thåström, Håkan Hellström – och så förstås Carola, som dock var hes i halsen, och överglänstes av Jörgen i Tranzmission, som körde en helt egen Carolashow på torsdagskvällen, innan han ramlade och bröt armen.
Kärlekslandet arrangeras av RFSL Nord – i år med Danne Johansson och Linda Kärki som nya kärleksgeneraler.


WAD-Girls


Tranzmission i farten


n heterokille friade till sin tjej och fick lite hjälp på traven av Edith Crepp

http://www.rfsl.se/nord

Publicerad: 2006-07-31 23:00:00