Stockholm Snipers 2 fick det tuffare i ”dödens grupp” men gick vidare till semifinal efter två segrar och en förlust. De båda Sniperslagen möttes i en av semifinalerna, och Stockholm Snipers 1 i blå tröjor vann med 4-1.
I finalen mötte laget Raballder Oslo 1 och fick tidigt en ledning med 2-0 i matchen. Oslolaget reducerade till 2-1, men Snipers kunde hålla tätt resten av matchen och utökade till slut ledningen till 4-1. Stockholm Snipers tog därmed en efterlängtad seger i turneringen. Man gjorde det dessutom på ett övertygande sätt med totalt hela 23-5 i målskillnad.
Det röda Sniperslaget spelade match om tredjepris mot Raballder Oslo 2. Matchen var oavgjord efter full tid och sudden death. Straffar avgjorde, och Oslolaget gick segrande ur striden efter två missade straffar av Snipers. Stockholm Snipers tog därmed första och fjärde platserna av totalt sju.

Handbollslaget fick en tuff tävlingspremiär och fick stryk med hela 1-17 i första matchen. Spelet blev dock sucessivt bättre för varje match, men motståndarlagen var bättre och Snipers hamnade på 10:e och sista plats i turneringen. Det var första gången ett svenskt lag deltog i handbollsturneringen, och laget gjorde en bra kämpainsats. Härnäst väntar deltagande i Stockholms Handbollförbunds sommarserie.

Stockholm Snipers på Tema Regnbågssport

Resultat Raballder Cup 2008:

Handboll
1. Raballder Oslo 1
2. Raballder Oslo 3
3. Kalmar-Unionen
4. Pan. Denmark
5. Prøysens Helter
6. Raballder Oslo 2
7. Raballder Trondheim
8. Paris
9. Raballder Dame
10. Stockholm Snipers

Innebandy
1. Stockholm Snipers 1
2. Raballder Oslo 1
3. Raballder Oslo 2
4. Stockholm Snipers 2
5. H.O.T. Helsinki
6. Raballder Grenland
7. Raballder Vestfold

Volleyboll
Klass ”Medium”

1. Butterfly Thailand
2. All-Stars
3. Rassmus
4. Bergen Beans
5. Homlene
6. Rett vest
7. (Raballder) Queens
8. Young stars
9. Raballder Trondheim
10. Søtt, salt og syrlig
11. Raballder Vestfold
12. Hit og dit

Klass ”High”
1. (Raballder) Kings
2. Myrer
3. FW Wenche Myhre (Frankfurt)
4. Gay Angels
5. HAX United (Aarhus)
6. (Raballder) Lords