Jennifer Thorselius gav sin flickvän sedan 1 år Marja Mäki hennes livs chock när de två stämt möte vid ringen på Centralstation i Stockholm.
Även om Marja misstänkte att något var på gång så kunde hon inte ana att Jennifer, som arbetar på Banverket, tagit den elektroniska anslagstavlan till hjälp liksom fått ut sitt förinspelade frieri i högtalarna!
”Marja, jag älskar dig och jag undrar om du vill bli min fru…”.
Inte nog med att Jennifer lyckats fixa med informationstavlan och utrop, för på plats fanns även Aftonbladet TV som förevigade det romantiska ögonblicket och en tårögd Marja!
– Hej Jennifer – hur gick frieriet?
– Bra! Vi har bara fått positiva reaktioner från vår omvärld bestående av vänner och kollegor. En sak som störde oss båda dock, var en tanke som smög sig på när vi kom hem och skulle sova, tänk om vi kommer får galna homofober efter oss nu. Det var inte så kul. Men än så länge har inget hänt förutom glada människor!
– Hur firade ni förlovningen?
– Vi firade genom att äta på Helenes krog och blev mätta. Sen åkte vi hem & kollade på inslaget på Aftonbladets hemsida om & om igen. Sen somnade vi som sten, det hade varit en lång dag.
– Har ni kommit överens om ett bröllopsdatum?
– Vi har nästan spikat ett bröllopsdatum som blir exakt om ett år, den 8/10 2010.