På torsdag öppnar Philipsson & Söderberg en Champagnebar kombinerat med ett kärlekskapell i PUB.-Huset i Stockholm. Skumpan som finns på plats är Nicolas Feuillatte och baren med tillhörande kärlekskapell får tilläggsnamnet Champagne Lovers.
– Nicolas Feuillatte står för glädje, kärlek och sprudlande fest. Att kombinera champagne med kärlek och bröllop det år det blev tillåtet för alla par, oavsett kön, att gifta sig, känns fantastiskt, säger Lisa Lind, Medie- och Kommunikationsansvarig på Philipson Söderberg och initiativtagare.
Till sin hjälp för att bygga upp bar och kapell har Philpsson & Söderberg tagit PR byrån MS&L där Max Bellman engagerat sig extra för satsningen.
– Vi vill skapa en oas av champagne och kärlek, säger han till QX. Du skall kunna slå sig ner under julshoppingen och unna sig lite vardagslyx.
I kärlekskapellet kan man ta bilder med sin älskade kyssandes under en mistel och sedan få en kopia i handen direkt och den sista dagen baren är öppen, 30 december, så kommer riksdagsman Fredrick Federley (c) att agera vigselförrättare.
– Vi har redan ett gaypar som gifter sig och som precis lämnat in sin hinderskapsprövming, berättar Max Bellman som dock hoppas att fler par av samma kön anmäler intresse av att gifta sig i ”champagne och kärlek”.
Nicolas Feuillatte kallar Max Bellan ett ”ungt märke” som är god och lättdrucken.
– Jag har druckit den redan innan jag började jobba med märket, berättar han. Jag minns att de hade den på Lino!
Om kombinationen kärlek och champagne säger Bellman:
– Vi tycker att det är två saker som aldrig går ur tiden och de kommer alltid vara moderna.