Då och då lyfter vi fram en av alla tusentals medlemmar från vårt community Qruiser för att få veta lite mer. Idag säger vi hej till Mathias, som heter Mathias_86 på Qruiser.

Mathias, berätta kort om när du kom ut?
– Det tog ett bra tag för mig att acceptera min läggning, men jag fick mycket hjälp av kontakter på Qruiser i början. Jag berättade för min mamma när jag var i yngre tonåren och efter det var det ganska okomplicerat, jag fick även jättebra stöd av min familj och mina vänner.
Vart ska man gå ut om man vill träffa dig?
– Så fort Mälarpaviljongen öppnar så hittar man mig där (skrattar). I övrigt är jag inte ute allt för ofta men det händer att jag stökar runt på Secret Garden ibland.
Vilken känd HBTQ-person beundrar du mest?
Touko Laaksonen, mannen och konstnären bakom Tom of Finland.

”Qruiser ger bra möjligheter till samtal med lite mer substans. Ett bra komplement till alla olika appar helt enkelt”

Vilken är den viktigaste frågan för HBTQ-personer idag tycker du?
– Vi behöver fortsätta arbetet med att förbättra situationen för HBTQ-personer i andra länder, särskilt nu med tanke på HBTQ-fria zoner i Polen.
Vad har du för intressen?
– Träning i olika former är ett stort intresse. Mina studier är ett annat stort intresse och så gillar jag matlagning när jag har tid att lägga på det.
Nämn tre viktiga egenskaper hos en partner? 
– Humor, ärlighet och ett träningsintresse.
Du heter Mathias_86 på Qruiser, vad kollar du efter där? 
– Jag tycker att det är kul att prata med folk och tycker att Qruiser ger bra möjligheter till samtal med lite mer substans. Ett bra komplement till alla olika appar helt enkelt.
Känner du dig som en del av HBTQ-communityt?
– Absolut! Jag har jobbat på Pride i många år och har lärt känna många härliga människor i olika åldrar och från olika delar av communityt genom detta. Flera av mina närmsta vänner tillhör communityt på något sätt.

Bli medlem på Qruiser du också, klicka här!