De fann kärleken på Qruiser

Det var en mörk kväll den 19 november, 2012 i Norrköping. Som nästan alla andra kvällar satt Tilda och surfa runt på Qruiser för att försöka hitta någon trevlig person att prata lite med. Det var då hon kom in på Sofias sida för första gången.
– Hennes skönhet bara lyste igenom skärmen och presentationen fick mig att bli mer intresserad utav henne så jag började skriva, säger Tilda.

Samtidigt i Mora.
Sofia loggade in på sin sida och såg att hon fått ett nytt meddelande. Hon klickade sig vidare och öppnade messet som naturligtvis var från Tilda.
– Jag öppnade och det stod ’’Vad vacker du är :)’’. Jag blev jätteglad och gick in på hennes sida för att se vad det var för filur.
De började sedan att chatta rätt flitigt och redan efter några timmar bad Tilda om att få Sofias nummer, efter det har de haft sms-kontakt dagligen.
– Efter några dagar tog jag mod till mig och ringde henne, det kändes helt underbart att få höra hennes röst för första gången, säger Sofia.

Efter några veckor av smsande fram och tillbaka bestämde de sig för att ses. Sagt och gjort, den 21 december satte sig Tilda på bussen som skulle ta henne till Mora.
– Det tog det cirka 7-timmar med buss upp till henne. Jag var så nervös! Åh, säger Tilda.
I Mora gick Sofia runt och var nervös hon med, men timmarna gick ganska snabbt säger hon och 17:40 var Tilda äntligen framme på stationen.
– Jag hade smsat henne och skrivit att jag kunde vara där direkt när hon kom med bussen men hon var så nervös så hon ville att jag skulle komma senare. Men jag kunde inte låta bli utan jag åkte ut till stationen ändå och var där någon minut efter att hon hade kommit fram, säger Sofia och fortsätter.
– När jag såg henne för första gången live slog mitt hjärta tredubbla slag.
De möttes upp på stationen i Mora, enligt Tilda sa det bara ”klick”. Något som de båda minns från den dagen är den där magiska kramen.
– Första kramen var magisk, kändes precis som om allt stannade, säger Tilda.

Vad som hände sen är historia men de beskriver dagen de blev tillsammans såhär:
– Sofia och jag blev tillsammans den 26 december och jag är mer än lycklig tillsammans med henne. Hade inte Qruiser funnits hade jag aldrig träffat denna fantastiskt fina människa. Så tack för att ni finns, säger Tilda
– Den 26 december var den bästa dagen i mitt liv. Jag kan inte vara lyckligare än vad jag är med Tilda! Jag älskar henne mest av allt.